Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

gosiulek, hej :) i wszyscy inni tez :*

Ja dzisiaj wstalam nawet z energia, wyspalam sie. I zaczelam szykowac do pracy. Nie dlatego,z e musze tam isc, ale zeby gdziekolowiek isc i cos zrobic i miec poczucie, ze nie stracilam kolejnego dnia.... Ale jak doszlam do metra to ucieklo mi jedno, wiec doszlam do wniosku, że nie chce mi sie czekac na kolejne :) Wiec pojechalam do dwoch sklepow spozywczych, costam kupilam i wrocilam. I jestem mega senna... :-/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, hej

Ja tam nie wierze w eeg, jest to bardzo niemiarodajne badanie

U mnie od poniedziałku przemeblowanie i chyba choinka sie juz nie zmieści :cry:

Jestem mega wkurzona bo wniosek o rodzinne składałam w poł. października czyli teraz w grudniu powinnam wziąść za 2 miechy, a tylko pielegnacyjny mam przelane.. Łacina mi sie na usta cisnie tyle czasu i france dalej nie zrobiły. Nie wiem czy z awantura nie pójde bo nie usmiecha mi się w styczniu za 3 brać. Tylko z nimi sie nie wygra :evil::evil::evil::evil::evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, nieeeee noooo :) jak to nie miarodajne, to jest podstawowa metoda badania funkcjonowania mozgu :)

I np. jak patrzysz na ciemny kwadrat i jasny kwadrat to przy jasnym masz wieksze amplitudy potencjałów w mozgu - zawsze, chociazby nie wiem co!

Dla mnie to jest duzo lepsze niz rezonans magnetyczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.