Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

hania33, juzdawno byloby po nerwicy jakbym mogla je brac a tak? nie wiem no ino sie powiesic chyba

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zazdroszcze tym ludziom ktorzy lykaja te leki jak cukerki , albo co ich troche tam udziabna z ubokami a nie jak mnie , jak pierdzielna to tak ze juz wstac nie moge. I jak tu byc zdrowym?Pytam sie no jak?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Ja tez mam jakies uboki jeszcze , chyba ze tak juz ma byc , czasem większy niepokój , trzęsą się łapska..itp od wczoraj z serduchem walcze..

-- 11 gru 2013, 13:49 --

PJT, Oj to sporo..

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, wiesz co... nie bardzo chce bo ja i tak nie wierze w te leki :-/ A nie chce miec uboków dodatkowo. Poza tym kurde no... teraz spojrzalam na kalendarz gdzie zaznaczalam sobie jaki dzien (czy dobry czy zly) i mimo brania tylko 5 kuleczek mialam cały prawie miesiac super - bez lęków, bez ataków, z siłą od rana, checią do pracy, zakupow itd. Wiec jak moge miec taki stan bez brania to znaczy, ze jest to ogolnie mozliwe do osiagniecia. I nie chce się meczyć z ubokami w takim wypadku. Tylko wlasnie teraz znow dopadlo mnie od paru dni gorsze samopoczucie :-/

-- 11 gru 2013, 13:14 --

ja biore tylko po to, zeby sobie wmawiac, ze "coś" biore, wiec powinnam sie czuc dobrze :) więc bardziej, zeby wywołac taki efekt placebo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.