Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Zalatana23, i jak podoba Ci sie ? mozesz cos polecic i jaki to gatunek?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83 kryminalno-obyczajowa, facet jest policjantem, kobieta pisarką, rozwiązują zagadki morderstw. Fajnie się czyta.

Pierwsza z tej serii to Księżniczka z lodu, ja czytam teraz trzecią ;-)

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, :smile:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, dlaczego ?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko piszcie ja jej to przekazuje real time

-- 04 gru 2013, 22:34 --

PJT, Pozdrów Ja i ucałuj , niech dobrze śpi.. :(

'spac to nie wiem jak bede'

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, o kurcze biedna pozdrówki

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.