Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nie karmcie zalosnej wypadkowej rodzaju ludzkiego!!!!!!

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, oczywiscie ze walczymy :) :mrgreen: ale dalas rade dzis i to najwazniejsze !

-- 02 gru 2013, 16:23 --

PJT, ;)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, najgorzej to przestac wychodzic i odpuscic calkiem. Nie mozna bo pozniej bardzo ciezko znow sie wdrozyc w wychodzenie.

-- 02 gru 2013, 16:27 --

Ale kurak tikka masala wyszedl mniam ! :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, Najwazniejsze ze dalas rade :) I lek tez powinien niebawem zaczac dzialac a jak dobrze dobrany to da sie funkcjonowac:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, ja bym Was wszystkich chetnie do siebie zaprosila na takiego kuraczka ale daleko jestescie :bezradny::bezradny:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten to ma schize , sam do siebie nawija :D:D:D:D:D:D:D:D:D:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, nikt niestety na jego poziomie tu nie jest ... biedak :cry::D:D:D:D:D:D to nie ma z kim pogadac .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, Chodzą słuchy, że ponoć naszą słodką Candy chcesz za plecami Mushrooma po tajniacku przeruchać ? :D Grzyb Cię dojedzie :D Na Twoim miejscu na samą myśl o jego rychłej zemście dostałbym napadu lęku ;)

jestem zaskoczony że na forum o tak dobrej moderacji coś takiego uchodzi na sucho

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, Chodzą słuchy, że ponoć naszą słodką Candy chcesz za plecami Mushrooma po tajniacku przeruchać ? :D Grzyb Cię dojedzie :D Na Twoim miejscu na samą myśl o jego rychłej zemście dostałbym napadu lęku ;)

jestem zaskoczony że na forum o tak dobrej moderacji coś takiego uchodzi na sucho

Widocznie az taka dobra niestety nie jest :bezradny:

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, Tego pewnie musiałeś przeoczyć :D :

Candy14, Nie miało śmieszyć :P

BTW. A co ? Poskarżysz się Mushroomowi - pasjonatowi Twego już spróchniałego piździcha (w końcu w co drugim poście nieustannie podkreślasz, jakaż to wielka przepaść wiekowa Was dzieli :P) ? :D

Dobra, dobra - bo jeszcze zaczniesz mnie tu przekonywać, że jesteś bardziej wilgotna, niż to sobie wyobrażam :D

HAHAHA :P

ZŁO !!! ZŁO !!!! ZŁO !!!!! :D

Edit.

"Banem mu, banem !!! " ;)

:D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.