Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot3

fatuma03

Rekomendowane odpowiedzi

masturbujcie sie do woli ale skoro to dla was przyjemność to po co się żalić na forum?

bingo.celny strzał.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:shock: taka nerwica,depresja a tak rozbudowane życie towarzyskie. chyba ktos tu przesadza mowiąc o chorobie. dobrze ze ja nie przesadzam i jutro na oddział ide a nie na spodkanie jak ktoś kolwiek

-- 05 lis 2013, 14:24 --

:why:

-- 05 lis 2013, 14:31 --

kwestie godziny i miejsca rozwiklasz na pewno szybko. zazdroszcze ci problemow

Pewnego dnia zrozumiałam że ja nie umiem nic.....

Arketis20mg

Clonazepenum6mg

Hydroksyzinum25mg

Vetira 2000mg propranolol30mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fatuma03, nie rozumiem po co Twoje wypowiedzi w tym wątku. Czyżby chęć zwrócenia na siebie uwagi? Chyba nie będziemy się licytować kto ma gorzej. Każdy zmaga się z innymi problemami.

Powodzenia w leczeniu życzę.

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fatuma03, no i co z tego, ze mamy rozne schorzenia? To nie jest powod, by nie przebywac z ludzmi. Przeciez takie towarzyskie spotkania tylko lecza psychiczne rany. Jedyna, ktora przesadza jestes Ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fatuma03, Mogłabym zamknąć się w domu, ale do tego nie dopuszczę i żyję normalnie. A takie licytowanie się jest po prostu dziecinne. Każdy radzi sobie z chorobą inaczej.

To nic! To nic! To nic!

Dopóki sil,

Jednak iść! Przecież iść!

Będę iść!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fatuma03, Ja odczytalam to jakbyś kierowała to do wszystkich, którzy się zgaduja. Przeszkadzasz. Jeżeli nie masz nic ciekawego już do napisania to najlepiej nie pisz.

To nic! To nic! To nic!

Dopóki sil,

Będę iść!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że mój mózg jest normalnej wielkości, za to Twoja kultura nie pokazuje za wiele.

Co do wyjścia mi jak coś 19 pasuje :) To ekipa jak ostatnio czy ktoś dołącza się jeszcze ? :]

To nic! To nic! To nic!

Dopóki sil,

Będę iść!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fatuma03, KOLEJNY temat w którym widzę twoje zbędne uwagi,czepianie się i wywoływanie awantur,proszę o zaprzestanie tego,wiem że twoja sytuacja jest niełatwa,ale to nie daje ci prawa do trollingu i komentowania działań,podejścia i problemów innych,jeśli masz się tylko czepiać i komentować i nie masz nic do powiedzenia konkretnego - milczenie złotem.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sayace, no to masz glany :P one sa na wszystkie pory roki

Tyrr, no jak ...musza pasowac do torebki albo byc pod kolor ubrania, zakietu, wlosow i takie tam :mrgreen:

Ta, glany, do rurek ;D.

Nie chodzę w glanach ;D.

´Cause it's always raining in my head,

forget all the things I should have said.

~ Staind - Epiphany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi