Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nie cierpie was

ostatnia

Rekomendowane odpowiedzi

ach tak to ten niedźwiedź

a wcale nie bo miły i przyjazny pluszowy miś :P

pasuje mi do nick- speedcore terror

czytasz mi w myślach :lol:

Frank Sinatra jest świetny, uwielbiam go ale do łózka to ja bym go na pewno nie zaprosiła (zmarł 9 lat temu)

:lol:

z czasem zamierzałam pisać o rzeczach o których trudno pisać

Nikt Ci nie broni. Zmierz się tylko ze słowem depresja. I będzie OK.

Bez zbędnego oklejania nim ścian?

Hmmm... Terrorem czy regulaminem? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miły, przyjazny, pluszowy, miś a jak w nocy wbije ci się w krtań a pazury zatopi w twoim ciele ? Naprawdę uważacie że mogłabym wprowadzić terror ? To dopiero byłby komplement :) i motywacja do dalszego rozwijania mojego planu zawładnięcia ziemią :D Jak ja mam niby to zrobić? Przezwyciężyć obrzydzenie do tego słowa, łatwo powiedzieć. Prędzej obrzygam sobie nowe buty, niżeli będę w stanie coś jeszcze kiedyś napisać. Nie wspominając o tym że nie podoba wam się to co pisze i dlatego mnie prześladujecie.

...i proroka można ogolić

Lec be friends

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnia, życie jest sztuką kompromisów. Nie widze powodu aby traktowac Ciebie i Twoje posty inaczej niż posty reszty forumowiczów. Takie jest moje zdanie. A jeżeli chodzi o prowadzenie "dziennika" tu na forum to chyba mija sie z celem, bo niedługo zaczną powstawac tematy "O lalkach Barbie" gdzie ktos sobie uwidzi że jego temat musi być własnie na tym forum bo podoba mu się pasek typu orange i rózowe falbanki. Od prowadzenia "Pamietnika" jest blog i taki radziłbym Ci załozyć, tam miałabyś swoje "jednoosobowe państwo" gdzie byłabyś królem, królowa i ustalała własne zasady. Niestety wchodzac na forum zaakceptowałas prawa tu panujace i nie da się ich zmienic dla jednej zachcianki "Bo ja chce!!!". Proszę Cie zacznij zachowywac sie jak dorosła, a nie jak rozkapryszona dziewczynka która nie dostała cukierka...

Jezeli tak Cie drażni słowo "Depresja" moge machnąc czarodziejska różdżką i twój temat znajdzie sie w offtopicu....to jedyne co moge zrobić. Czy pasuje Ci takie rozwiązanie?

12365938yl5.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę uważacie że mogłabym wprowadzić terror ? To dopiero byłby komplement :)

:shock:

i motywacja do dalszego rozwijania mojego planu zawładnięcia ziemią

:shock::shock:

Nie wspominając o tym że nie podoba wam się to co pisze i dlatego mnie prześladujecie.

:shock::shock::shock:

Miły, przyjazny, pluszowy, miś a jak w nocy wbije ci się w krtań a pazury zatopi w twoim ciele ?

To nie ta bajka i nie ten miś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.