Skocz do zawartości
Nerwica.com

nerwica

aga34

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

mam na imie Agnieszka i chcialabym opowiedziec swoja historie i prosic o rade.

Dziecinstwo mialam bardzo trudne. Ojciec alkoholik, przemoc w domu. Ale to bylo daawno i myslalam ze mam to za soba. Dwa miesiace temu po zarzuciu pewnego leku poczulam sie bardzo zle i wezwalam karetke. Stwierdzono ze to reakcja na ten lek. Nastepnego dnia wyszlam ale zaczelo sie ze mna dziac cos dziwnego. uczucie goraca, dreszcze i strach ze moge umrzec ze cos ze mna nie tak. codziennie pojawialy sie nowe objawy. Dwa tygodnie spedzilam praktycznie w lozku a pozniej wcale nie bylo lepiej. Prawie codziennie ladowalam u lekarzy. Zrobiono mi badania krwi, serca i stwierdzono ze to nerwy. Nie moglam uierzyc ze nerwy tak moga dzialac. Caly czas czulam jak cos lazi wewnatrz mojego ciala, uczucia pieczenia i goraca. Balam sie isc do sklepu boje sie sama zostac w domu bo jak mi sie cos stanie to kto mnie znajdzie. Pozniej jakies dziwne uczucia strachu i przerazenia. duzo by o tym pisac. Dzisiaj w nocy obudzilam sie z uczuciem strachu w glowie i myslami ja wariuje ze mna jest cos nie tak. Nie wiem jak sobie z tym radzic. Nie biore zadnych lekow tylko takie ziolowe na uspokojenie i melisa. Kusi mnie zeby wziasc antydepreanty i poczuc sie w koncu dobrze i moze normalnie ale boje sie. Czy ja wariuje?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

nie wariujesz, coś zaczyna wychodzić z Ciebie, spróbuj na spokojnie się temu przyglądać (wiem, że trudno) no i szukać jakiejś pomocy - pytać, czytać, działać (np. wychodzić do tego sklepu) i się sobie przyglądać, co powoduje, że tak organizm reaguje.

Witaj na forum :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi