Skocz do zawartości
Nerwica.com

[POEZJA]Mała norniczka

New-Tenuis

Rekomendowane odpowiedzi

New-Tenuis,

nie zna biduś smaku szarlotki,, czas zeby poznał a co Aga sądzisz o cyckonautkach? chyba zalukam tylko bede przewijac zeby szybciej mineło ,

-- 04 paź 2012, 22:05 --

Opis Filmu

Upokorzona przez ojca i męża Nancy Archer zostaje porwana przez UFO. Tuż po tym incydencie zaczyna rosnąć do niespotykanych rozmiarów. Od dzieciństwa posłuszna i spolegliwa kobieta jest coraz bardziej nerwowa, co powoduje, że staje się jeszcze większa. Wkrótce potem doprowadzona do ostateczności Nancy wpada w szał. Teraz sytuacja staje się na tyle groźna, że potrzebna jest pomoc Gwardii Narodowej by poskromić kobietę-olbrzyma!

jeszcze mam cos takiego w zanadrzu

-- 04 paź 2012, 22:10 --

Ponownie milczenie. Coś się zmieniło. Zmieniło i to w nich obu. Niemal wyczuwa zniechęcenie i apatię Maćka, i... agresję. W sobie za to jakąś obojętność. Tak naprawdę to chyba go już to nie obchodzi, wspomnienia wspólnych imprez, picia, palenia, nocnych powrotów i rzygania gdzieś tam w krzakach w parku, wydają mu się odległe, jakby znajdowały się za jakąś szklaną przybrudzoną szybą.

ech a ten fragment normalnie wyczuwam jego strach ,ze moze byc do nich podoobny, ale jest elfem z długimi uszami i wulakninem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powietrzny Kowal,

heh ja wyłapuje szczególy jak nikt, pewnie nawet zadziwiam powiazywaniem faktów ,i juz cos to znaczy o poglądach człowieka, kiedys zobaczyłam Uranie u kogos na kompie a nie widziałam jej wczesniej widziałam ja moze z dwie minuty i od razu znalazłaam u siebie na kompie co to jest, jestem w tym dobra pokaz jakie kto ma ksiazki na pólce i juz wiem sporo o człowieku no i czy w ogóle ma ksiazki w domu czy nie bo to znamienny fakt ;) , mnie nie przebijesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powietrzny Kowal, miałam na mysli przebijanie nozem,i napisałam ,że Cie nie podejrzewam więć jednak wziąłeś trochę do siebie

-- 05 paź 2012, 02:51 --

Powietrzny Kowal,

docenił byś zdjęcia spoka , chyba ze te zdjecia nazwałes sadyzmem z mojej strony:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nasze osiedle krzyczy w nocy

pijanymi głosami

nasze osiedle płacze

wódką laną pod klatkami

i łzami heroin z brazylijskich seriali

nasze osiedle cieszy się

wygranymi w teleturniejach

i doadatkow

poszedł by sobie znimi popic to by doły przeszły i moze by uszy zakceptoowali jakby postawił bełta, jabola

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

New-Tenuis, powiedzieli by jakimasz uszy a nasz eosiedle krzyczy w nocy

„Jeśli budzisz się koło kogoś rano, widzisz tę osobę zaspaną, z potarganymi włosami, odprasowaną poduszką na policzku i wiesz, że przez następne dwadzieścia, czterdzieści lat chcesz ją tak widzieć, to znaczy, że ją kochasz” - tak mówiła mi Marta. Ciekawe czy teraz też tak komuś mówi? Ile było tych przebudzeń z Baśką? Dziesięć? Piętnaście? Dwadzieścia pięć? Czy to teraz ważne? Zresztą skończyć z tym, bo zaczyna boleć, wygonić te myśli do ich kryjówek pod szafami wśród pająków, zadeptać...

a tu taki fragmencik

-- 10 paź 2012, 15:12 --

nie da sie czasem zdeptac a łtwo kogos skrzywdzic nie?

-- 03 gru 2012, 20:49 --

Powietrzny Kowal,

jak tam konto senior i miejsca ciekawe czasami lubie porozmawiac na rózne tematy

np. podróznicze min o:wyspach wulkanicznych by podziwiać faunę i florę tych wysp, uważam ,ze to takie niesamowite, a uwielbiam kregi pikła z Dantego ciekawe na jaki ty zasłużysz krąg w piekle ;) , buźka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi