Skocz do zawartości
Nerwica.com

Kętrzyn,Giżycko,Mrągowo dobry psycholog,macie doświadczenie?

promyk42

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Z problemem nerwicy lekowej zmagam się od kilku lat.Biorę leki,lecz nie bardzo pomagają.Nie pracuję bo stany osłabienia, bywały bardzo często, byłam niezrozumiana i traktowana pół żartem.To spowodowało,ze wycofałam się z życia towarzyskiego,obawiając się kolejnych ataków.Kiedys byłam duszą towarzystwa,pomagałam ludziom,dziś sama potrzebuje wsparcia.Bardzo chciałabym poznać kogoś-koleżanki z podobnymi problemami,osobę która zna kwestie i wie o czym mówię.

Obecni moi znajomi,pytaja co się z toba dzieje,a na moje słowa,ze mam nerwicę widzę dziwny usmiech,a niekiedy słowa:pewnie przekwitasz.Boli to,ze nie ma sie oparcia w osobach bliskich.

Zajrzałam na forum bo myslę,że znajdę tu zrozumienie,nikt nie wyśmieje a poradzi.Szukam dobrego psychologa z mojej okolicy.Byłam już w Olsztynie prywatnie ale poza stratą pieniędzy nic nie wyniosłam:( za każdym razem pani powtarzała,ze musimy zrobic kolejne testy,potem kolejne i tak za każdą wizytą.Gdy zapytałam kiedy dostane opinię,usłyszałam,to musi potrwać bo nie ma kompletnych wniosków....................dlatego teraz pytam :)zanim wejdę do gabinetu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

promyk42, W Olsztynie jest najlepszy Psycholog w Regionie, a nawet i z innych stron Polski przyjeżdzają do tej Pani na konsultacje.

Pani Ludmiła Niczyperowicz przyjmuje w Poliklinice.

-- 31 maja 2012, 11:42 --

A testy sa niezbędne aby przejść do następnego etapu jakim jest terapia. Faktycznie w niektórych przypadkach jest to czasochłonne, ale konieczne.

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi