Skocz do zawartości
Nerwica.com

Odn. Skasowanego tematu

emiikz

Rekomendowane odpowiedzi

Odn. Skasowanego tematu

depresja-w-wyniku-sexualno-ci-t31812.html

Do 'halenore'.

Dlaczego mam szukac kobiety w swoim wieku, a co z marzeniami sexu gdy miałem 15-18lat, starsze kobiety wyżyte sexualnie interesują sie juz tylko zwiazkami, układają listy wymagan, pozatym wygladają jak potwory, wiec to zupełnie nie ma sensu.

a co do 'paradoksy' - otrzymałem od tego moderatora cos w stylu zastraszenia:

"napiszę wprost: wymagasz leczenia amulatoryjnego. kolejny tego typu temat i Twoje posty wylądują na policji.

ps. mamy dowód na Twoje pedofilskie skłonności"

pozatym zostałem skasowany i mój temat, wiec oczekuje wyjasnien, dodaje że to wyjasnienia publiczne wiec wymagam jakiejś kultury, bo w przeciwnym razie to ja bede musiał złożyc dowody na policje i to dowody faktyczne.

emikz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zastraszania? no to idź na policję, powodzenia. pokażemy Twoje posty o spotykaniu się z 12-latką i o grożeniu kobietom że im opony poprzebijasz. zobaczymy kto wyląduje za kratkami. dowodów jest co nie miara :) powodzenia! ahoj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odn. Skasowanego tematu

depresja-w-wyniku-sexualno-ci-t31812.html

Do 'halenore'.

Dlaczego mam szukac kobiety w swoim wieku, a co z marzeniami sexu gdy miałem 15-18lat, starsze kobiety wyżyte sexualnie interesują sie juz tylko zwiazkami, układają listy wymagan, pozatym wygladają jak potwory, wiec to zupełnie nie ma sensu.

Fantazje seksualne o 11-latkach to pedofilia. Kontakty seksualne z nieletnimi do 15 roku życia są karalne. I nie ma znaczenia, czy ona sama zaproponowała "loda". To jest DZIECKO!!! End of story.

Zawsze możesz spotkać się z atrakcyjną 20-latką. Poza tym kobiety nabywają apetytu seksualnego z wiekiem. 30-latki są świadome swoich potrzeb i odważne na tyle, aby je realizować. Ponadto nie każda kobieta chce być w zwiąku. Dziś dużo babeczek świadomie wybiera życie singla, bo im to po prostu pasuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi