Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Doktor Indor napisał(a):

Jak ja bym brał do siebie wszystko co mi różne „panie psycholog” na przestrzeni lat mówiły, to byłbym modelowym przykładem osoby, która ma chyba wszystko, co możliwe… a tak naprawdę nie ma żadnej z tych rzeczy, które były przez nie wymyślane.

Ja to mam, naczytałem się o tym sporo i pasuje jak ulał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Jurecki napisał(a):

Chyba się dobrze czujesz... a ja mam myśli s.

Nie czuje się dobrze, czuje się zwyczajnie standardowo raczej przybita ciągle. Ale myśli samobójczych nie mam. Potrafię być wesolkiem bo to moja natura ale to nie świadczy jak się ktoś czuje w środku.

Jurecki czy chodzisz na terapię? Od jakiegoś czasu już widzę że twój nastrój szoruje. Szkoda takiego naszego sympatycznego mikołaja forumowego  ;////

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Nie czuje się dobrze, czuje się zwyczajnie standardowo raczej przybita ciągle. Ale myśli samobójczych nie mam. Potrafię być wesolkiem bo to moja natura ale to nie świadczy jak się ktoś czuje w środku.

Jurecki czy chodzisz na terapię? Od jakiegoś czasu już widzę że twój nastrój szoruje. Szkoda takiego naszego sympatycznego mikołaja forumowego  ;////

Ty byś może poszła 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, MicMic napisał(a):

No nie wiem, też często jesteś smutna.

Jak każdy człowiek, bo życie na ogół jest smutne. Ale jeśli ktoś ma myśli samobójcze to osoba która regularnie będzie monitorować zmiany jego nastroju jest bardzo ważna. Znajomi i rodzina nie jest w stanie zwykle tego dostrzec a psycholog na tym się skupia. Dla własnego bezpieczeństwa Jurecki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Jak każdy człowiek, bo życie na ogół jest smutne. Ale jeśli ktoś ma myśli samobójcze to osoba która regularnie będzie monitorować zmiany jego nastroju jest bardzo ważna. Znajomi i rodzina nie jest w stanie zwykle tego dostrzec a psycholog na tym się skupia. Dla własnego bezpieczeństwa Jurecki

Kurde, ciekawe, bo ja tutaj w Warszawce mam wrażenie że wszyscy są, hepi, pełni pozytywnej energii itp. Może to inny rodzaj smutku niż mój. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem nic nie pisać bo jakaś gównoburza sie przeze mnei zrobiła ale stwierdziłem że musze sie podzielic tym stanem radosci jaki mi teraz towarzyszy 🙂 a mianowicie yipilem 4 perły mocne 7 procent każda i jest cudownie, dopamina poszła w góre nie trza walić gruchy 😜 moze takm ostatnio trolowałem ale i tak was kocham ;* make love not children 😜 

ale wam powiem dobra te perla, lepsza niz te slabsze w izelonych butlach i nie wygryza wogole bebchów, takie kuflowe to moze mu ssac pale :P

Edytowane przez Ladyboy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Ladyboy napisał(a):

miałem nic nie pisać bo jakaś gównoburza sie przeze mnei zrobiła ale stwierdziłem że musze sie podzielic tym stanem radosci jaki mi teraz towarzyszy 🙂 a mianowicie yipilem 4 perły mocne 7 procent każda i jest cudownie, dopamina poszła w góre nie trza walić gruchy 😜 moze takm ostatnio trolowałem ale i tak was kocham ;* make love not children 😜 

ale wam powiem dobra te perla, lepsza niz te slabsze w izelonych butlach i nie wygryza wogole bebchów takie kuflowe to moze mu ssac pale :P

Ty to jesteś gość :D:D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, little angel napisał(a):

Ty to jesteś gość :D:D 

pewien gość miał w chu... kość xd cytat z pisoenski z pewnej gry z czasów dzieciństwa xd

ide grac mastererm na supporcie poki alkohol dziala bo potem bedzie lipa :P 

mam nadzieje ze sklepowa nie podkaabluje matce ze bralem browary bo bedzie gównoburza kolejna xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, MicMic napisał(a):

Kurde, ciekawe, bo ja tutaj w Warszawce mam wrażenie że wszyscy są, hepi, pełni pozytywnej energii itp. Może to inny rodzaj smutku niż mój. 

No ja się zastanawiałam kiedyś czy niektore osoby które odczuwają anhedonie nie odczuwają po prostu życia. Często np jest im dobrze po jakimś leku, bo mają humor podkrecony, a takto lipa. A ta lipa to może być niekiedy zwykła egzystencja. Człowiek może się pogubic

33 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

ale wam powiem dobra te perla, lepsza niz te slabsze w izelonych butlach i nie wygryza wogole bebchów, takie kuflowe to moze mu ssac pale :P

Dla mnie każde piwo może sobie ssać pałę :D za to moge pić i pić garage bo to smakuje jak soczek nie piwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Dla mnie każde piwo może sobie ssać pałę :D za to moge pić i pić garage bo to smakuje jak soczek nie piwo

to browar ta? nie no ja powiem szczerze ze im lepiej piwo maskuje ten smak alkoholu tym lepiej, ta perla mimo ze ma 7 procent to jest naprawde spoko, ten garage tez taki lagodny nie alkoholowy w smaku? ja dzisaij sie nie zawiodlem sie na tej perle, gosc przede man taki starszy bral co go znam to mowil ze dobre to wzialem tymbardziej ze wlasnie sie przymierzalem do jakeigos mocniejszego piwa ale zeby nei bylo chamskie w smaku wlasnie. spoko ta perla jak dla mnie lepsza niz te slabsze perly, fajny smak taki slodkawy. szczerze to wina bym sie napil bo lubie te czerowne ale za biedny jestem na to xd mam jeszcze diwe dychy to jutro moze znwou kupie te 4 perły ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Jurecki napisał(a):

Chyba się dobrze czujesz... a ja mam myśli s.

Trzymaj się! Pamiętaj że to mija…wiesz co robić w takich chwilach kryzysu? Pytam, bo przerabiam temat u siebie i tydzień temu kupiłem świetną książkę, całą dotyczącą myśli s. Jeśli jesteś zainteresowany to napisze tytuł 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

47 minut temu, Ladyboy napisał(a):

to browar ta? nie no ja powiem szczerze ze im lepiej piwo maskuje ten smak alkoholu tym lepiej, ta perla mimo ze ma 7 procent to jest naprawde spoko, ten garage tez taki lagodny nie alkoholowy w smaku? ja dzisaij sie nie zawiodlem sie na tej perle, gosc przede man taki starszy bral co go znam to mowil ze dobre to wzialem tymbardziej ze wlasnie sie przymierzalem do jakeigos mocniejszego piwa ale zeby nei bylo chamskie w smaku wlasnie. spoko ta perla jak dla mnie lepsza niz te slabsze perly, fajny smak taki slodkawy. szczerze to wina bym sie napil bo lubie te czerowne ale za biedny jestem na to xd mam jeszcze diwe dychy to jutro moze znwou kupie te 4 perły ;) 

Browar, ale nie smakuje jak piwo, jest dużo smaków, teraz jest nowy co ma 9%. Perła gorzkaaa dla mnie, ale każde dla mnie smakuje tak samo gorzko i niesmacznie xd więc jak ktoś lubi smak piwa to garage nie smakuje jak piwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Browar, ale nie smakuje jak piwo, jest dużo smaków, teraz jest nowy co ma 9%. Perła gorzkaaa dla mnie, ale każde dla mnie smakuje tak samo gorzko i niesmacznie xd więc jak ktoś lubi smak piwa to garage nie smakuje jak piwo

ok, no ja jakbym mógł to piłbym chyba jakieś wina bo bardziej lubie niż piwo ale też takie co maskują smak alkoholu, jakieś półsłodkie a może i słodkie ale napewno nie likier xd najfajniejszy jest i tak efekt alkoholu a ja czuje ze mi juz wyparowala wiekszosc i znowu bedzie mul i deprecha xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Ladyboy napisał(a):

ok, no ja jakbym mógł to piłbym chyba jakieś wina bo bardziej lubie niż piwo ale też takie co maskują smak alkoholu, jakieś półsłodkie a może i słodkie ale napewno nie likier xd najfajniejszy jest i tak efekt alkoholu a ja czuje ze mi juz wyparowala wiekszosc i znowu bedzie mul i deprecha xd

Ten 9 proc smakuje podobnie całkiem do winka bo jest jezyny czy winogrono. A znasz to takie wino w plastikowej butelce dużej? Napój wino, nie wiem jak się nazywało, jakoś hiszpanskobrzmiaco xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ten 9 proc smakuje podobnie całkiem do winka bo jest jezyny czy winogrono. A znasz to takie wino w plastikowej butelce dużej? Napój wino, nie wiem jak się nazywało, jakoś hiszpanskobrzmiaco xd

nie wiem czy znam, kiedyś się piło wynalazki ale ostatnim razem jak kupiłem sobie tego wisniaka taniego w szkle to dobrze tego nei wspominam xd to jzu lepsze kuflowe xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi