Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Ladyboy napisał(a):

bo te leki maja potencjal znieczulajacy nawet ból, czlowiek po nich jest mniej roszczeniowy mniej skupiony na sobie moze latwiej by bylo sie dostosowac, no bo co by mi mialo pomoc? stymulanty xd?

A czemu chcesz być mniej roszczeniowy i mniej skupiony na sobie? Nie uważam by to były złe cechy. Altruiści raczej nie osiągają dalekosiężnych celów, a samolubni sfokusowani na sobie ludzie już przeważnie tak. Tacy, co to drzwi wszędzie wyważają. 

Stymulanty dodadzą energii i siły, ale spotęgują leki. Raczej nie dla ciebie chyba.

poprsotu mnei to kreci te bycie w opozycji itd 🙂 

Też to lubię 😜

no wlasnie jak zaczalem ja brac to odczuwalem tego mula bardzo, probowalem to mega poteznymi kawami jakos zniwelowac czy dwoma litrami tajgera jak jescze nie mialem problemow z sercem

To typowe. Popatrz na Ozzy'ego. Przywalili mu wtedy jakieś leki zamulające na walkę z uzależnieniami albo na Parkinsona. Chodził i wyglądał jak zamulone zombie z pociągiem do hektolitrów kawy. Energetyki to niemądre rozwiązanie, każdemu wykończą serce, nadmiar kawy również. Elektrolity trzeba suplementować jak się pije dużo kawy.

nie wiem, to wszystko sie zaczaelo niedlugo po tym jak przestalem cwiczyc i zaczalem sie zapuszczac i siedziec jak pajac godzinami wpatrzony w ekran xd

Zapewne tryb siedzący zaczął się po tych lekach. Bo zamulaja i obniżają napęd życiowy. Błędne koło. 

Ruch jest ważny dla zdrowia serca i układu krążenia. Ale jak będziesz brał leki zamulające to nie będziesz miał ani siły, ani ochoty na ruch.

Moze jednak jest 🙂 i wcale mnie to nie doluje jakos ;) na co mi baba, najlepsza baba to wlasna graba xd

Czyli zakochany w swojej Reni. Nie przegadasz. To już styl życia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, mała_mi123 napisał(a):

Haha no. Po prawicy, czy po lewicy - to jest pytanie. Świetny bekhend jak i forhend. A potem tylko cieśń nadgarstka i łokieć tenisisty (⁠+⁠_⁠+⁠)

Ale dziewczęta też lubią korzystać z pomocy owej przyjaciółki 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi