Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, rozumiem że zołza miała pobudkę szokową? :mrgreen: .

woowoo, wychodzę z założenia, że na nic gorszego od siebie w tych górach nie trafię :lol: .

Nocowanie na takim odludziu paradoksalnie jest znacznie bezpieczniejsze niż gdzieś blisko siedzib ludzkich. Wolę spotkać dzika, wilka czy innego beboka w lesie niż podpity "folklor lokalny" na osiedlu czy w okolicach wiosek w dolinach ;) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, miała,ale nadal jak kamjeń ,zołzy tak mają że czasem i czołgiem nie obudzisz.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

woowoo, c'nie?

Dziś już takich "menskich menszczyzn" nie ma. Dobór naturalny się o to zatroszczył... :lol: .

Kestrel, pozostaje ino czekać aż się to to samo obudzi. Ewentualnie wilkory nasłać.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, Ni ma, fakt. No ale super sprawa, bo ja kocham naturę- bardzo, bardzo, bardzo. Co wknd staram się gdzieś udać latem. No ale do gór daleko, więc jeziorka, rzeki i lasy. No i once, twice zagramanice.

Kestrel, Ja nie bardzo pamiętam, ale Wy chyba jakieś wkndwe spotkanie mieliście, więc ono jeszcze trwa jak rozumiem ;-D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, chuj dupa i kamieni kupa ,artylerią by trza było jebnąć obok

-- 07 lip 2014, 11:20 --

woowoo, trfa,twarda dżampra :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, módl sie pracuj a bydziesz zbawiony.

Albo choć na aparat bydzie kolejny,chooj z modlitwą,Bóg w las Vegas siedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, tez bym se strzeliła piwko, chociaż nie przepadam, niemniej takie temperatury są dobrym motywatorem.

Tylko z metra wyszłam, a już czułam spazmatyczne fale oblepienia gorącym, wyprowadzam się serio na północ :mrgreen:

Ale wiecie co...

Otwieram GG...

A tam wyskakuje okienko...

Najczęściej dotykasz... smartphona?

I dwie linijki niżej

'Zmień to!

Durex, love sex'

WTF?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.