Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

DwaGuziki, to może inaczej, powiedz coś nieciekawego :D

-- 16 kwi 2014, 22:34 --

weź za 5 miechów stuknie 25

stuknie, ale 25 członków z teamu wielkich pał. Kpiłaś z nas, to się zemścimy, proste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Mnie też czeka...to solidarnie we 2,albo ty pierwsza do kąta...wszak panie przodem :mrgreen::lol:

kupmitrumne, Nie,mam już pluszowego towarzysza z dawnych,bękartowych lat,to pluszowy szczur o brązowym zabarwieniu,obejdzie się bez miśka D:

.

Dolary,ojro D:,dużo ich D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, to chyba lepsze niż kot buki ? :?:evil:

DwaGuziki, to jak u każdego z nas. Moje posty wyglądają, jak wynurzenia 13 latka z porażeniem mózgowym, który w przerwach od nauki fizyki ogląda hentai ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje posty wyglądają, jak wynurzenia 13 latka z porażeniem mózgowym, który w przerwach od nauki fizyki ogląda hentai ;)

jechać na ręcznym oglądając przy tym jak demoniczna fujara grubości pnioka/macki penetrują jakąś tam nieszczęsną postać..do tych trzeba mieć dziwny gust i chyba jakiś fetysz :lol::lol:

-- 16 kwi 2014, 22:49 --

kupmitrumne, wyśle pocztówe z piekieła,nie martw się.

Po co żywi się martwią,skoro martwi się nie żywią D: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, nie masz się czego bać. Gorsze będzie te "pierdolenie " nad uchem jakie to życie jest chujowe. W końcu to będzie banda forumowych nieudaczników i nie odpuści sobie narzekania nawet na egzekucji :D

Kestrel, Kiedyś odpaliłem na chwilę. Poczułem się jednocześnie jak pojeb i zboczeniec. Wytrzymałem z 20 sekund :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Zanim król chuci weźmie sprawy w swoje ręce to mi się libido skończy :bezradny:

ale spoko , daje słowo , że zrobię wszystko co w mojej mocy , żeby go przelecieć 8)

-- 16 kwi 2014, 23:55 --

Tomcio Nerwica, czemu , aż 25 :hide: dobra , wole kota Buki , jest można bramka numer 3 ?

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, wszelkie w hentajcach gwałty,demony,tortury,macki i reszta "weirdest shit ever"....just NO.

Ale i tak jesteś dobry,ja zwykle po 10 sek gorączkowo klikałem alt f4 :lol::lol:

kupmitrumne, To dopsz.

Skoro dowiedziałem się co znaczy misterny skrót,wkrótce trzeba będzie do charona się zbierać,coby przez styks przetransportował,denara czy ki chuj dać, i do piekieła,będę czekał na raport :lol::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.