Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

MamSwojePoglady, Nie musisz,po prostu chciałem przypomnieć zapomniany koszmar

(wina radia,sam nie będę cierpieć :mrgreen: )

Śmiercionauta, bry

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, http://wsumie.pl/gwiazdy/95372-rachunek-dla-rzadu-usa

O tym gadali w radiu.

Potem się napieprzali w radiu,co puszczano więźniom w Polsce w tajnych więzieniach CIA .

I wtedy przypomnieli to coś powyżej :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, Nawet jeżeli to taliby,to słuchanie w kółko "rokoko euro spoko" brzmi gorzej niźli wyłamywanie paznokci D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, i wszystkim bezdomnym kotom :pirate:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, Jak długo bedo istnieć człowieki tak bedo wojny

A dzieci w afryce wyrosną na kolejnych bojowników w imię..nie wiem czego,ale będą się zarzynać

O ile dadzą radę przeżyć do jakiegoś tam wieku D:

-- 08 lut 2014, 11:44 --

MamSwojePoglady, i to jak D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, największą ruinę stanowi nasz naród. Ta tak zwana polaczkowatość sprawia, że mam ochotę wyjechać daleko stąd i nigdy tutaj nie wrócić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komuś się coś pomyliło, bo marszałek powiedział: "Naród wspaniały, tylko ludzie kur*y."

Cóż, ja się z tym już nie zgadzam (z pierwszą połową, druga jest jak najbardziej prawdziwa). Co za ironia, kiedyś byłam zagorzałą patriotką, a teraz mam dość własnego kraju i ludzi w nim żyjących... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście nigdy nie odczuwałem przywiązania do języka czy kraju, (no dobra,niemiecki to zuo)ale tak poza tym mi to wszycho jedno D: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, czyli nie tylko ja szerzę politykę wolności,otwartego ognia,kul,pocisków,rakiet i innych D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bry! :pirate:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.