Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Masked_Man, moje lęki są tak irracjonalne, że aż sama się nimi dziwię, a nie potrafię nad tym zapanować, chora sytuacja :roll:

klaudek, masz na myśli szetlandy? są urocze :105:

mnie się marzy kiedyś własny haflinger, moja ulubiona rasa pod względem charakteru i wyglądu :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Nie,nie. To są fanabelle "Pony" one sa jeszcze mniejsze niż szetlandy,bo rosną tylko do 75, a szetlandy są wyższe. :) Hafingery konie zimno krwiste ? Są bardzo spokojne i bardzo ładne.

Możemy być stale szczęśliwi, jeśli nauczymy się dostrzegać w naszej powszedniości chwile szczęścia.

Anna German

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

klaudek, teraz sprawdziłam, są urocze :105:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, może powinnam wrócić do jogi :D będzie cudowny kontrast do jazdy konnej :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, wreszcie ktoś tu zajrzał, bo już myślałam że zabiłam topic :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, johej

Zadania z matmy czekają to przybyłam na forum się poobijać

Królowa nauk zawsze była i będzie królową bólu,stresu,zgrzytu zębów i cierpienia :hide:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to mi przypomina, że miałam szukać korepetycji z matmy :hide:

a-idz-pan-w-ch-j-pl-ffffff:hide::hide::hide::hide:

Ta sama sytuacja,musisz to wyciągać :P

-- 22 lis 2013, 20:16 --

MamSwojePoglady, Nie mogłaś wyciągnąć tekstu np o języku sycylijskim :mrgreen: ?

(powyższy obraz z przymrużeniem oka ;P)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, Taka prawda że Lo to jedna wielka powtórka.

Na maturze pono układy równań,równania i nierówności,trochę geometrii, i inne,ale te 2 są zawsze..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.