Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dopadło mnie sobotnie lenistwo i za nic nie potrafię się zmotywować :shock:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jeszcze się zaznajamiam z forum mimo że kawę mam za sobą to jeszcze w klawisze nie do końca trafiam :mrgreen:

Ból fizyczny ma w sobie tyle dobrego, że jeśli przekroczy pewną granicę, zabija. Ból psychiczny, kiedy boli nas serce, zabija nas codziennie od nowa, jednak ciągle żyjemy. Paulo Coelho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam czas do ok 15:oo żeby się ogarnąć :pirate:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ja tak nie mogę, w sumie posprzątałam klatki gryzoni - nie jest tak źle :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, wesołe jest życie posiadacza zwierząt, wczoraj kot najpierw narobił do kuwety, wykopał połowę piachu, a później zwrócił swój obiad z dodatkowymi kłaczkami na środku kuchni i to zaraz po gruntownych porządkach :pirate:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cze wam :papa:

też niektórzy problemy mają tu widzę natury egzystencjalnej -czerwony pysk :lol:

gdybym ja tylko takie miał :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, o Bellciatrixunia

filmik odtworzył?

:yeah:

wiesz co do tego filmiku to tak traktuje się kłopoty po wenli "nie muszę was znać, za to wy musicie znać mnie"

:lol::twisted: a jak chcą uderzyć to kopa :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, no odtworzyłam ;)

to widzisz ja tak mam teraz problemy mnie otaczają a ja im w cymbał daję :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, jakbym siebie widziała :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wczorak zwróciłem swój obiad od wejścia do toalety po końcową ściankę, zasięg uderzenia jakieś 4 m, jeszcze dziś rano było mi szkoda klopa jak na niego patrzyłem.

zmień nick na shotgun :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.