Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

virrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgo cześć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, wróciłam nie dawno do domu i robie obiad bo głodna jestem jak lew :D Ogólnie na razie pozytywnie, ale dzien się jeszcze nie skończył więc myślę ile mnie dziś zmian nastroju czeka :mrgreen: Kurcze długo już chorujesz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj temat zdechł,nieładnie spameciątka :nono:

Chyba że wszyscy zajęli się czymś "uczciwym" to usprawiedliwione :D.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, Pożyteczne czyli sport,integracja z innymi jednostkami ludzkimi,obowiązki :mrgreen:

Gdyby płacono za nicnierobienie - nie wiedziałbym co z pieniędzmi robić D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, Pożyteczne czyli sport,integracja z innymi jednostkami ludzkimi,obowiązki :mrgreen:

Gdyby płacono za nicnierobienie - nie wiedziałbym co z pieniędzmi robić D:

no jak to co?-dalej nic :lol::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, Nieno,co jak co,ale wydawanie kasy to fajna czynność D:

zainwestujesz w siebie -czyli przepierdzielisz

to co zarobiłeś przy czym się nie narobiłeś :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

motywacjo życiowa przybywaj :pirate:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, Nie,po prostu pójdzie mi paczka ze stanów,ale na zasadzie że jeśli przepadnie gdzieś w pcimiu dolnym/murzyn z kambodży za*ebie (wstaw 145124 innych losowych scenariuszy),to i kasa i towar w pi*duuu.

Niestety,pośpiech rzecz przeklęta,pozostaje wierzyć w uczciwość losu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, zaraz wychodzę, jestem do połowy ubrana, plecak spakowany, więc nie jest tak źle :pirate:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, idę do stajni na jazdę, a jak wrócę - kąpiel, kolacja i może jakiś film, jutro - nie mam pojęcia :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, spoko,kiedyś z gościem gadałem, w ten sposób kupował jakieś ~200 rzeczy,tylko 2 nie dotarły :mrgreen:

a co ja mogę kupować D: ?

Nóż oczywiście : D

zaraz wychodzę, jestem do połowy ubrana, plecak spakowany, więc nie jest tak źle :pirate:

I ta jeszcze chce motywacji życiowej - cały bity dzień siedze jak cioł,bo ołowiana dupa,ta już tyle zrobiła i chce jeszcze, w rzyci się nie poprzewracało :mrgreen: ? Śmiercionauta, tyle wygrać :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, ani trochę ;)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.