Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś musi pilnować zmarłych na cmentarzach zęby nie zaczęły sobie swawolnie chadzać. :P

Zastąpię cie :D tym bardziej , że na ostatni cmentarzu na którym byłem wygonili mnie :-|

z chęcią skorzystam z propozycji pomocy, ale Muszę Cie ostrzec przed jednym zmarłym. Strasznie się wyrywa do prezydentury. :twisted::pirate: jak puścisz mu płytę z nekrofolkiem to się uspokoi.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, właśnie chodzi o to, że nic. Zacząłem się na forum wykłócać, choć wiem, że to do niczego nie doprowadzi.

wykończony, i w ryj też dać mogę dać :twisted::pirate:

-- 28 Oct 2012, 19:34 --

Hans, nie chodzisz na żadna?to dobry pomysł ja też chodzę..

Zakończyłem terapię pozytywnie z depresją i zaburzeniami, choć to pewnie też część zaburzeń. Muszę się udać i wyprostować kilka spraw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, przesyłam super kota z dawką pozytywnej energii zyciowej :D

super_cat.jpg

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś musi pilnować zmarłych na cmentarzach zęby nie zaczęły sobie swawolnie chadzać. :P

Zastąpię cie :D tym bardziej , że na ostatni cmentarzu na którym byłem wygonili mnie :-|

z chęcią skorzystam z propozycji pomocy, ale Muszę Cie ostrzec przed jednym zmarłym. Strasznie się wyrywa do prezydentury. :twisted::pirate: jak puścisz mu płytę z nekrofolkiem to się uspokoi.

wyrywa się do prezydentury? Pełnisz warte na Wawelu? :shock:

-- 28 paź 2012, 19:41 --

Tomcio Nerwica, Ty to masz szczęście do tych latarni XD a te znicze to pewnie koty poprzewracały co? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że też jeszcze nie wspomnieliście o "to be or kurwa not to be" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, patrz! latarnia-07-028a-uliczna.jpg

-- 28 paź 2012, 19:54 --

Pitu, poziom rozmowy dopasowany do rozmówców XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Szłem łonkom, kwiaty pachły, ona mnie odpechła, wienc pierdlem rzygłem i wyszłem bo chamstwa nie zniese :twisted:

Svafa, A tak Nam z wieczora bije :D

wykończony, "Zabiję skurwysyna! Skurwegosyna zatłukę!!! Zajębię go na kotleta!!!" hahaha ale faza :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem? "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.