Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, ej ten Twój szef to niezłe ziółko, nie powiem ;)

który "Wszystko.." czy "jabłka adama"?

-- 18 sie 2012, 19:51 --

pinda, o pinda, kopę lat! :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ziolko, mi sie cisna na usta inne słowa. będzie leciał "wszystko..." janka adama też ogladalem.

-- 18 sie 2012, 20:00 --

pinda, dobre to ja dziś lody zjadłem, życie mi jeszcze bardziej pokoplikowalo. :(

pinda, dobre to ja dziś lody zjadłem, życie mi jeszcze bardziej pokoplikowalo. :(

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, ja tez tu ostatnio mało co zaglądałam. Ale teraz zaczynam znów, bo mi tego brakowało :D

Mam nadzięję, ze wyjdziesz na prostą i będzie ok! Bez rzadnego miętolenia!

luk_dig, no patrz jak trafiłam, akurat dziś sobie postanowilam go obejrzeć, jak leci w tv :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, no, jak tak po kryjomu ją układam, jakie chcie filmy w przyszłym miesiącu? :D

ej... on wcale nie jest taki brzydki!!!!!! Zresztą jeśli jest, to ja sie z nim solidaryzuję - tez jestem brzydka

-- 18 sie 2012, 20:10 --

pinda, :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, a ja go lubie jako piłkarza właśnie i za urodę też! Dzisiaj się czuje brzydka :-| Dobra nie mówicie, mi ze jest inaczej, wiem, ze znów bardzo brzydka nie jestem, ale jak się widzę dzisiaj w lustrze to mam ochotę sobie wymienic twarz :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, to dobrze :D a co robiłaś?

luk_dig, a mózg to ja sobie tez.. w ogole doszłam ostatnio do takich wniosków, że im mnie myślę czyt. im jestem bardziej płytka iskupiam się na codzienności tym jestem szczesliwsza... tylko ze ja tak nie umiem zbyt długo :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, gdybyś miała z 14-16 płytkość miałabyś wrodzoną. :lol: Oczywiście są wyjątki, ale może akurat by Ci się trafiło. :pirate:

Nie chciałam nikogo obrazić, sama mam 16 lat i właśnie oglądam modę panującą wśród kolegów z klasy :lol:

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, ja też jeszcze nie tak dawno miałam 16 lat. Ale to kwestia wielu czynników, nie tylko wieku ;)

-- 18 sie 2012, 21:52 --

monk.2000, no właśnie, ciekawe jak to jest, nie mieć skłonności do myslenia sobie o tych różnych niezdrowych i depresyjnych g*wnach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.