Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

siema Michuj, co tam? :D

(btw. nie wiem czemu zaczęlam mówić "siema", co za beznadziejne słowo xD)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kafka, siedze i jestem zła, bo miałam się teraz dobrze bawić :? a Ty? :D

-- 18 sie 2012, 19:35 --

Abbey, właśnie skonczyłam oglądać "Wszystko o mojej matce"Almodovara, przedziwna historia, chwytająca za serce, aż miałam świeczki w oczach :smile:

Wrzuciłam Vettela w google i... Ty mi mówisz, ze to OZil straszy? :x nie no żartuje, każdy lubi to co lubi ^^

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, no ja się tez wkurzyłam, bo jutro rodzina mojego chłopaka do nas przyjeżdża, a nie zostałam zapytana o zdanie, ale już mi przeszło. A czemu sie dobrze nie bawisz? Abbey, wczoraj oglądałam "jabłka Adama", widziałaś?

-- 18 sie 2012, 20:42 --

Snejana, a filmy Almodovara wszystkie są chore, ale dobre. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kafka, no to rzeczywiście nieciekawa sprawa, ale może będzie fajnie jak przyjadą? :smile:

miałam iść na piwo z kumpelą, nie widziałysmy się dwa tygodnie, ale akurat dziś musiała zostać dłużej w pracy :x no coż, niczyja to wina, ale mam ochotę ją za to poturbować :evil:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, bo sie założyłem z kolezanka z pracy ile przetrwa małżeństwo mojego ex szefa, ja stawiałem, że max pół roku, a kolezanka, że ich związek będzie trwał z rok :lol:

Ten sam film mam zamiar dzisiaj oglądać na Tvp kulturt.

Abbey, moze jakąś klasykę np. czas apokalipy, good mornig vitnam lub pomiędzy niebem a pieklem a na deser stalkera.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A filmy Almodovara są cudowne, moga trochę przypominać wenezuelską telenowelę, ale nawet mnie to nie drażni, mimo ze te historie są smutne to zawsze po obejrzeniu jego filmu przeżywam coś w rodzaju katharsis :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.