Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

fozzie, a moje naleśniki?

ho do mnie. Jutro będę robić z nutellą i bananami :yeah:

Jezu. Uwielbiam naleśniki :mrgreen:

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze jakoś można dogodzić? :105::P

Jasne. W niedzielę jadę na katowanie :mrgreen: Piękne błotko się zrobiło więc będzie cudnie. Już nie mogę się doczekać :mrgreen:

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, mogę Cię zabrać na moje Słoneczko :mrgreen: Tylko że w dwie osoby ciężko utrzymać tym bardziej , że mimo moich 173cm wzrostu ledwie dotykam czubkami palców do ziemi jak siedzę na moim moto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat jeszcze tu jesteś :P

virgo21, wszyscy poszli na imprezy czy jak :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat jest tak zdecydowany jak upierdliwy :P a wałek to miałam w załączniku wysłać tylko zapomniałam właśnie :P

-- 01 lut 2013, 23:02 --

virgo21, a co tam, my mamy inne zajęcia :yeah:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, mam to po siostrze :P w załączniku ? co za czasy , wszystko przez internet :roll: to nie było wygodniej wziąć ten wałek i przyjść do mnie do pokoju , daleko siostra nie ma :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, kiedy ja jestem zdecydowana... kupić biały czy czarny sweter? a wezmę dwa :mrgreen: po co się miałam ruszać, nie chciało mi się :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.