Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

ProstaNazwa, myślę, że po walce będzie można tą czekolade skonsumować :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, może nie walczcie w tej czekoladzie przecież można ją zjeść :roll::P

Snejana, siostra się na mnie wyżywa , sąsiad i ja sam na sobie :P poświęcę się dla papierośnicy , mówi siostra jakby mnie nie znała , a przecież wiadomo , że moja pazerność nie zna granic :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, może w ogóle zmiencie formę walki; ktora zje najwiecej czekolady wygrawa :D

Tomcio Nerwica, ja się na bracie nie wyżywam, serio :(gdzie ja ten wałek położyłam :evil: eeh a chociaż raz liczyłam na brata zdrowy rozsądek :P To się przeliczyłam :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, :mrgreen:

Saiga, jak chcesz możesz walczyć, tylko znajdź sobie kompana do tego :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, jak się zgodzisz , to nawet się podzielę :P

Snejana, siostra się nade mną wyżywa psychicznie :P

eeh a chociaż raz liczyłam na brata zdrowy rozsądek To się przeliczyłam

chodż siostra na mecz :D może skończy gadać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, psychicznie? :shock: czy ja Cię w jakiś sposób pierdoło jedna, ośle Ty, pazero, wyzywam czy coś? :roll::D jestem aniołek przecież :angel:

ooo mecz? Ok, a o czym będziemy gadać? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, bratu nie wolno czekolady, brat od razu całą virgo zwróci :P albo mnie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.