Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

siostra ma na mnie destrukcyjny wpływ , to prawda

pffff chyba na odwrót... :evil: aż muszę zapalić :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, daj spokój, cały czas żartujemy przecież :P

-- 29 sty 2013, 18:28 --

Saraid, to idę robić kisiel :yeah::D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, na siłę, no jaki brat biedny :P z tego sąsiada to niezły sadysta :P przestajemy sie z nim zadawać :P no ja myślę, że brat się podzieli :twisted: spróbowałby brat mi odmówić :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bedziemy się bic w czekoladzie, a nie obzerac

Idę po popcorn :P

Snejana, zawszę ktoś się na mnie wyżywa :P nie możemy przestać się z nim zadawać .. przynajmniej do czasu gdy nie oda mi tej papierośnicy :P spróbowałbym ... ale się boję :-|:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma na świecie dobrych sąsiadów, bo jeśli już ktoś staje się czyimś sąsiadem, automatycznie jest- drażniącą nas osoba, która przychodzi wiecznie coś pożyczyć, twierdząc, że zapomniał kupić, ale tak naprawdę żeruje na nas (czyt. Sąsiad)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat mi przyniesie popcornu :P albo niee... bo brat przez to jeszcze zapomni jak się nazywa czy co :P:D kto sie na bracie wyżywa? :evil: już ja im pokażę :evil: a nie zaraz... to pewnie o mnie :roll: oj tam dla papierośnicy będzie się brat tak poświęcał ? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, brat jak jest głodny to wszystko zje :P

-- 29 sty 2013, 18:49 --

Saraid, :lol::lol::lol: która z Was to która? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.