Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

ale mieliście pomysł, normalnie od razu się rozbudziłam z rana :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, :yeah: brat mi kawę zrobi, a nie głupio sie pyta :P

Saraid, może nikt nie chce jęczęć teraz, bo nikt nie chce zostać forumową marudą? :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, znowu mam się sokiem oblać? o nieee :P kawy i może brat coś do jedzenia jeszcze przynieść, bo mi się nie chce :P:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a to księżniczka nóg nie ma , że brat mu się wszystko przynieść ? :P dobra zrobią kawę i coś przyniosę , tylko zależy co ... bo jak kanapki , to nie doniosę , wszystko pospada :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak teraz bedziecie udawać nie marudnych

ale pogoda dziś do dupy , w autobusie to taki tłok , że nie można się było nawet za poręcz złapać i jakiś spocony gość tak mnie docisnął do szyby , że nie mogłem oddychać ... poza tym ten rok mnie wkur*ia , podwyżki cen , sąsiad , pies sąsiada i w krzyżu mnie łupie ... kur*a żyć mi się nie chce :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no mógłby brat chociaż raz coś zrobić bez marudzenia :P niech brat przyniesie coś, co brat nie upuści... jezeli jest taka rzecz :P

dobra zrobią kawę

ile to już? 8:4 ? :D

-- 29 sty 2013, 15:15 --

Saraid, jak to udawać nie marudnych, jak kazdy chce wygrać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, bez marudzenia , to tak się da ? :P w takim razie nic nie mogę siostrze przynieść :P

ile to już? 8:4 ?

8:4 ? o ile mnie pamięć nie myli to było chyba 8:5 albo nawet 8:7 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.