Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

virgo21, czuję się jakbym miała kaca :bezradny: a tyle planowałam dzis zrobić :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, a widziałeś najnowszy chapter mangi Naruto? W końcu pokazani zostali Emo King i Orochimaru. Tak myślałem, że idą właśnie tam :P . Niestety, wydarzenia z nimi zajęły gdzieś ok 3 stron, reszta to bablanie Naruto i ogólnie nuuuda.

W anime zaś skończyły się fillery i mamy walkę Naruto z klonami Zetsu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ee to nic, ja sie czuje jak bym miała 90 lat :P Zdałam sobie dzisiaj sprawe z tego, że 70 letnia owdowiała sąsiadka z naprzeciwka ma bardziej barwne i ciekawe życie ode mnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Widziałem :mrgreen: ,orochimaru jest jak lenin,wiecznie żywy :lol:

Tak to powoli wygląda jakby manga miała się ku końcowi coraz bardziej

Ale kto wie, co tam kishimoto wymyśli

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, więc ta babcia ma i ciekawsze zycie ode mnie :P ale z nas staruszki :why:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, zaraz do niej wbijamy na chatę niech nam jakieś cenne rady da jakbyś cool i w ogóle towarzyską :P tylko wezmę swoje leki na skleroze i znajdę laskę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, a jakie rozrywki przewidziane w programie? liczę na grę w bingu i oglądanie mody na sukces :P

virgo21, to na pewno za darmo :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.