Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Widzieliscie ten horror z Serbia?:P

Podobny horror zafundowalem swojemu trenerowi na miedzynarodowych kiedy najpierw tuz przed koncem czasu dalem sie trafic...wlasnie Serbowi, ktory tymze trafieniem wyrownal walke, a potem w dogrywce troche szczescie mi dopisalo i jakos sie z tego wykaraskalem i wygralem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, gratulacje :D ale Saiga tak szybko przydzielił Ci medal, że nie mialam okazji zawalczyć o swoje :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, jesteś miss a ja vice miss głupoli :mrgreen:

-- 17 sty 2013, 22:16 --

Saiga, kooot :105: tylko czemu taki wku rwiony? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, wyje.ałaś go z domu? :( ja go przygarne :D a buty sobie wypierzesz :P:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Było ją zabić, orzec dla samego siebie zwycięstwo i tyle.

:mrgreen:

A tak poważnie,jeśli już na szczeblu międzynarodowym, to gratuluje dojścia do takiego poziomu

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, hehe, dzieki. Najsmieszniejsze bylo w tym wszystkim to, ze kadrowicze Polski startujacy w mojej kategorii wagowej przegrali od razu na dzien dobry. Tylko ja, skromny czlonek swojego klubu przeszedlem dalej i ostatecznie zajalem bodajze 5 miejsce na tamtych zawodach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Maine-coona,bengalczyka,albo krótkowłosa brytyjskiego ! :mrgreen:

szkoda tylko że ceny to pare tys $ zazwyczaj :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, o, pełnoletni, można by go po alkohol posyłać do sklepu 8)

Saiga, no niestety ;/ ale jak kupisz kota bez rodowodu to mozna nawet i za pół darmo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, to szlugi też, no okay :P

anonus, tu nie ma czegoś takiego jak "Wcinanie sie bzdetami" tu wszyscy piszą o dupie marynie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.