Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana,

nie lubię brata

też mi nowość :P

nie wiem, ale hrabia Dracula do brata dzwonił

co chciał ? :D

to do brata nie podobne zreszta żartowałam... nie chodze na siłownię

przecież to było oczywiste :P

bo brat to nigdy nadmiarem wyobraźni nie grzeszył

co prawda , to prawda :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Robi się : P, żelastwem też coś macham,ojciec kupił całą stertę to grzechem by było nie korzystać :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

też mi nowość

ale teraz jeszcze bardziej :P

co chciał ?

a jakieś jego trzy koleżanki chcą się z bratem na randkę umówić :D

przecież to było oczywiste

i tak chodzę :mrgreen:

co prawda , to prawda

chociaz do tego brat się umie przyznać :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

ale teraz jeszcze bardziej

jeszcze bardziej to się chyba nie da :P

a jakieś jego trzy koleżanki chcą się z bratem na randkę umówić

jak się z nimi spotkałem to mi się ciągle do szyi kleiły :bezradny: nie wiem czy to zasługa tych perfum czy one mają jakiś dziwny fetysz :roll::P

ale możemy sąsiada z nimi umówić :D

chociaz do tego brat się umie przyznać

ale potrafię sobie wyobrazić jak siostra spada ze schodów ... ale się rozmarzyłem :105::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

jeszcze bardziej to się chyba nie da

też się zdziwiłam właśnie :P

jak się z nimi spotkałem to mi się ciągle do szyi kleiły nie wiem czy to zasługa tych perfum czy one mają jakiś dziwny fetysz

ale możemy sąsiada z nimi umówić

ale one koniecznie z bratem chciały, nie wiem, może je zamknę z bratem w piwnicy? :twisted:

ale potrafię sobie wyobrazić jak siostra spada ze schodów ... ale się rozmarzyłem

umrzyj :P

-- 14 sty 2013, 22:36 --

omeeena, ja tu piszę i jednocześnie książkę czytam :D mogłabym dawać takie kursy :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Zapewne tnie komara.

A OP spróbuj,też całkiem fajny tasiemiec, ewentualnie FT też jest tego typu rzeczą

Z krótszych (ale anime) polecam jormungand,darker than black, code geass,phantom:requiem for phantom :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej :) top gearbńie oglądacie ? :))

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JBrown, jestem wielką fanką :D chociaż juz dawno nie ogladałam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzis pospalam, to szybko nie zasne :))

Skupiona, staram się uciec choćby na chwilę przed smagającymi przeszłością biczami z piasku.Chowam się pod puchową niepamięć , zaciągam zasłony własnej świadomości. Nie udaje się wymknąć żmijowatym zygzakiem chociaż na chwile, jad z mrocznej podświadomości sączy się na ciepłą od łez poduszkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

ale one koniecznie z bratem chciały, nie wiem, może je zamknę z bratem w piwnicy?

pamiętam jak je wtedy zastałem , to chciałem szybko uciec ... usłyszałem tylko " chodż przecież nie gryziemy " :P kłamały :-|

umrzyj

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.