Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

virgo21, takie tam załamanie nerwowe.W efekcie jedna by po pysku dostała,awantura na cały dom,3 dni w domu bez wychodzenia.Nie mówiąc jak tu na forumie netykietę gwałciłam i rzucałam mięchem jak szalona:/

w sensie że klnęłam.no i pisałam gupoty.

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, mnie tak mocno pierwszy raz.Jeszcze mnie trzyma z tą różnicą że nad tym panuje.Tak btw fajny cytat.Jasiu K to był mądry chłop:)

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, anom,sklejam się.Nie łatwe to,a i jak usłyszysz od matki że ją męczysz i najlepiej żebym poszła do szpitala to już w ogóle,heh.

before you can really

live.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, Aranjani, ja mam ten problem, że jesli się juz konkretnie zdenerwuje to nie panuje nad niczym, klnę, obrażam, rzucam wszystkim, a nie daj Bóg, gdyby sie ktoś rzucił na mnie to armagedon :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie... mi moje Kochanie powiedziało ostatnio, że chciałby abym wróciła taka... w jakiej się zakochał. Silna, pełna werwy i chęci. Patrząca na świat z optymizmem i dająca kopa do życia innym. I sobie. Cholernie dziwnie mi sie zrobiło... bo ja rzeczywiście kiedyś taka byłam. Powiedział, że będzie czekał tyle ile trzeba, żeby odzyskać swoją kobietę...

przepraszam, że o tym mówię ale siedzi mi to na serduchu... a komu jak nie Wam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, ja się przeraziłam,bo pierwszy raz tak miałam.Tym bardziej,że ja z natury spokojna i przyjazna.Chociaż w sumie ta moja natura mega zaburzona to nie ma o czym mówić...

before you can really

live.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, to znak, że cię kocha, zalezy mu na tobie i się martwi. Chyba dobrze powiedział jest z tobą szczery ;)

-- 10 sty 2013, 23:04 --

Absinthe, tak jak moja natura, z zewnątrz niby delikatna, a w środku aż się we mnie gotuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ja bym tam doceniła szczerość.Prawda nawet ta najboleśniejsza jest lepsza od kłamstwa.Masz super chłopa walcz dla niego:) i przede wszystkim-dla siebie:)

before you can really

live.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :)

virgo21, wiem wiem... staram się :)

Absinthe, ja doceniam. Wiesz my oboje poturbowani życiowo...

Saiga, mam nadzieję, że nie umarło. Dzięki :)

Lilith, hej :) talerz może być? (co się stało?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.