Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Bianka ja polecam 2000 kalorii :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, a ja sobie ostatnio kupilam taki w rózowym opakowaniu z astora, pogrubiajacy i wydluzajacy, na promocji byl, chyba za 22 zł z groszami z 40 kilku zlotych :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, dostala tyle propozycji od nas, ze się chyba nie zdecyduje :D

-- 10 sty 2013, 13:13 --

virgo21, chyba pójdę na jakiś marketing czy gdzieś :yeah:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, wręcz przeciwnie, wyglądam bez niego na strasznie zaspaną :D

virgo21, no mi się własnie skoncxył niedawno jakiś tam z maybelline co jeszczep od choinkę dwa lata temu dostałam i teraz znalazłam fajniejszy, ten z astora :mrgreen: ale Saiga ma rację, ze się babsko zrobilo :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idę ziemniaki obierać

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, powodzenia, ja też muszę zaraz :D

Aranjani, wiadomo 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.