Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana,

idzie Zabojstwo Jessiego Jamesana na tvn7 własnie, ale lepiej zeby tego sąsiad nie ogladał, bo właśnie napadają na pociągu i jeszcze mu się spodoba i będzie chciał robić to samo ale może Martwicę mózgu?

Ta martwica mózgu całkiem nieżle brzmi ? :D a o czym jest ten film :D

w sumie to po co ja mam się sąsiadowi podobać skoro on nie dowidzi? bratu wszystko jedno, dobra, gdzie moge dresy

no ja od razu do tego doszedłem :P no to siostra założy ten dres już i się nie kręci tak po pokoju , bo chcemy film obejrzeć z sąsiadem :?:D

pewnie wtedy myślalam co na obiad zrobić i się zamyśliłam

jakoś nie mogę w to uwierzyć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, taki horror-komedia, wszyscy sie zamieniają w zombie po ugryzieniu przez jakies tam zwierzątko, jak to oglądalam pare lat temu to ryczałam :why: tym razem ze śmiechu :D strasznie kiczowate :D chyba nawet na youtube jest, ale przy sąsiedzie się nie da oglądnąć, bo dla niego to za mały obraz bedzie i nie dowidzi :roll:

ok już się nie kręcę... ale... gdzie kawa? :shock:

jakoś nie mogę w to uwierzyć

no serio mówię! Mnie brat nie wierzy?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, o to można obejrzeć :D albo obejrzymy ten grunwald z sąsiadem ... chociaż nie znów muszę się zbierze na wspomnienia i będzie gadał przez cały film :? no już nalewam kawy , ale dziś tylko pół wiaderka , bo obiadu nie było :P

no serio mówię! Mnie brat nie wierzy?

chciałbym siostrze wierzyć , ale rozumu nie oszukam :D zaraz się można spodziewać odpowiedzi od siostry :D :

rozumu

czego ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie ja grunwaldu znowu nie zniosę... dostanę załamania nerwowego jak on sie znow we wspomieniach pogrąży :roll:

zaraz się można spodziewać odpowiedzi od siostry

też coś :roll:brat to mnie za dobrze zna, teraz nie mam co odpowiedzieć :-| ja bym mojego brata o brak rozumu miała posądzić? w zyciu :mrgreen: ja wiem, że brat ma rozum tylko go czasem nie używa ale przynajmnie zawsze bratu wierzę na słowo,a nie.. :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, pamiętam jak zaczął beczeć przy napisach końcowych i powiedział " niech mnie ktoś przytuli :why: " , to siostra uciekła , bo niby musiała kolację zrobić i zostałem sam w tej niezręcznej sytuacji :P ... nigdy więcej :D

też coś brat to mnie za dobrze zna, teraz nie mam co odpowiedzieć ja bym mojego brata o brak rozumu miała posądzić? w zyciu ja wiem, że brat ma rozum tylko go czasem nie używa ale przynajmnie zawsze bratu wierzę na słowo,a nie..

siostra tak naprawdę mi nie wierzy , tylko tego nie mówi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, chyba mu musimy żone znaleść, żeby go przytulała :D ale w sumie mógłby go brat przytulić nic by się nie stało :P

siostra tak naprawdę mi nie wierzy , tylko tego nie mówi

oszczerstwo :P czemu mialabym bratu nie wierzyc? :D

Saiga, luk_dig, ja też nie wiem o co chodzi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, kiedyś mi powiedział , ale to dawno temu , że siostra mu się podoba :D to mu powiedziałem " panie ta żmija ? sąsiad nie wie na co się pisze , zaraz powiem coś sąsiadowi , to mu się odechce takie głupich pomysłów ... " od tamtego czasu podrywa p. Irenkę z mięsnego :P

oszczerstwo czemu mialabym bratu nie wierzyc?

po prostu siostra nigdy mi nie wierzyła :D co ja mogę więcej powiedzieć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to juz się sąsiadowi nie podobam? zostanę stara panną do konca życia :( a brat to mi ładną reklamę robi z tą żmiją, ty glupi ośle :P niech się lepiej za tą panią Irenkę nie zabiera, bo ona już 3 mężów uśmierciła :P

po prostu siostra nigdy mi nie wierzyła co ja mogę więcej powiedzieć

racja, żmija/krowa osłu nie powinna wierzyć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, no siostra zostanie starą panną , ale co poradzić takie życie :D:P osioł , ale nie na tyle głupi by żmij wierzyć :P podobno ci mężczyżni , nie wytrzymywali jej gadania i targnęli się na swoje życie , wtedy pomyślałem jakim cudem ja jeszcze żyje :P ale to tylko plotka , chodzą jeszcze takie , że rozprawiła się z nimi tasakiem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja to się z tą panią Irenką chyba zaprzyjaźnię :D

jakim cudem ja jeszcze żyje

złego diabli nie biorą :P

że rozprawiła się z nimi tasakiem

to co ona sprzedaje w tym sklepie :shock:

-- 02 sty 2013, 22:09 --

żmiją

wiedźmą.

krową!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ok , tylko niech siostra jej na kawę nie zaprasza do nas :evil::D

złego diabli nie biorą

co prawda , to prawda :P

to co ona sprzedaje w tym sklepie

kupował wczoraj siostra u niej wędlinę na śniadanie ? :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie no, szkoda kawy :evil::D ale jakby tak ją i sąsiada kiedys zaprosić?? :D

kupował wczoraj siostra u niej wędlinę na śniadanie ?

oo kur... dobrze, że te kanapki wczoraj to tylko brat zjadł :mrgreen::P

-- 02 sty 2013, 22:25 --

luk_dig, nie, tylko z kawą :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie, tylko z kawą :mrgreen:

Która jest wzbogacana rosyjskim paliwem rakietowym,crackiem i butaprenem?

krową!

Jagodowym bykiem

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.