Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

zdrobienia :evil:

moja koleżanka z klasy miała tendencje do zdrabnia czasowników xD np. "pojedziesiuniemy sobie" :pirate: nadużywała emotikonki :* i pisała mi "tęskni mi się" gdy nie widziała mnie przez weekend :shock: to był horror :hide:

Saiga, 2 godziny? ja dziś o 6 rano czekałam 20 minut na busa i przemarzłam na kość, po 2 godzinach chyba bym umarła. Ty posiadasz jakiś specjalny skafander na mróz czy jak? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, a co sobie zaplanowałeś ?:D

Saiga, jak szłam to też odczuwałam :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, bardzo przyszłościowy język, ale to pewnie zbliżające się święta Cię zainspirowały :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.