Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

aah dobrze spędzać dzień w internecie :105: ale musze się troche poczuć... ale to potem, bo rano zawsze nie domagam :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., i równocześnie nawalasz z komóry czy lapa :mrgreen: ?

Małżeństwo to zuo. :mrgreen:

Snejana, ja miałem iść dziś na miasto....

nieee chce mi się :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., to słuchaj, słuchaj, bo musisz wyjśc za mąż i żyć po bożemu!!:D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mó telefon sie zepsuł i zanosze go do naprawy od dwóch tygodni xD w sumie to sluzy mi teraz tylko za zegarek, nie moge do nikogo zadzwonic, chyba ze ktos do mnie zadzwoni :roll::D nawet to wygodne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tam komórka służy głównie za połączenie z internetem...

Od tego czasu łączność z siecią i pogłębianie nałogu są znacznie łatwiejsze :mrgreen: !

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, cholera,znam modele noży które mają w sobie otwieracz (nie tylko victorinoxy),ale telefonu nie....

Opatentuj,będziesz bogaty :mrgreen:

Svafa, Ale to jest takie...."społeczne i konstruktywne" :<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, blisko, ja mam wrażenie, ze jest sobota :D tylko, ze jutro nie ma wolnego ;)

Saiga, nie zupełnie to mialam na mysli, ale na początek dobre i tyle :P

-- 05 gru 2012, 11:52 --

Lady Em., coraz bliżej święta, coraz bliżej święta :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Po rozsądnym przemyśleniu.....to raczej nietrafiony pomysł :mrgreen:

Mushroom, litości,niedawno był poniedziałek,ja nie chcę następnego :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, ja do niczego nie buntuje, tak tylko.... lubie jak coś sie dzieje :D

też bym chciała być do przodu :D najlepiej tak do soboty :D :D

Saiga, ok, to trzeba wymyslic coś innego :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.