Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

ajć Wy lenie :P ja dzisiaj pół dnia przespałam a pół przesiedziałam w necie :shock:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, monk.2000, w sumie to cały dzień mecze oglądam więc.... a jutro będę na siebie zła, teraz mi się nie chce :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, właśnie nie. Tylko trochę lęków, ale poza tym głowa spokojna. Ostatnio miałam tydzień spokoju, ale poprzednie 3 spałam co drugą noc po 3-4 godziny. Maskara.

When every man is torn apart

With nightmares and with dreams,

Will no one lay the laurel wreath

As silence drowns the screams.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, Mi teeeż :P

eee zaraz,zaraz - ja zawsze mam lenia :mrgreen:

poza tym witam

poprawili mi humor tym newsem

http://www.pudelek.tv/video/WPADKA-DEKADY-TVN-nadaje-z-New-Jersey-na-Ursynowie-1545/

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, w sumie,to nie mam planów.Nic mi się dzisiaj nie chce,więc nic nie planuję
A ja bym chciał coś zrobić, pouczyć się... ale mi się nie chce. Jak usunąć to niechciejstwo :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.