Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

nienormalna21, Pi razy drzwi,po prostu lubię te zwierzęta tak jak inny lubi koty/psy/lwy/wstaw inny gatunek zwierzęcia.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam, chciałem się pouczyć informatyki do swojej szkoły, a tu kicha bo od razu mnie głowa boli. Po prostu myślenie to duży wysiłek dla mnie, nie żebym miał z tym problemy, raczej problem z tym ile to energii pochłania. Potem czuję się jak robot. Jakaś rada? :P

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nienormalna21, zdecydowanie,ale są że tak powiem "ikoną" pewnych cech do których chciałbym dążyć.

Serbia...zawsze będzie mi się kojarzyć z wojną Bałkańską.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie skonczylem ogladac Abraham Lincoln: Lowca wampirow :shock: az przez 3 dni ogladalem ten film. :D

-- 01 gru 2012, 18:01 --

Polski odpowiednik: Piulsudzki lowca czerwonego terroru.

-- 01 gru 2012, 18:01 --

Polski odpowiednik: Piulsudzki lowca czerwonego terroru.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja koleżanka wlasnie jest w szpitalu i rodzi :zonk: będzie dzidzia :yeah::yeah::yeah: normalnie nie zasne dzisiaj :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, małe dzieci są kochane!! :D ten tydzien spalam nawet :P wlasnie dawno w darkach nie byłam :mhm:

cześć, wszyscy tak w ogole :D :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.