Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, z dzidą powiadasz :P

Mushroom, dyskrecja to może być w sparach państwowych :P a to tylko niewinne ploteczki :P

a wiec nie tylko mnie forum zazwyczaj muli o tej porze? uff kamulec z serca :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Romantycy to przeżytek.

Wynalazek dawnych epok.

I bycie romantykami i tak nie przeszkadzało w tym że kończyli w łagrach i innym gównie :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, patrz ile to się o sobie dowiedziałaś :mrgreen:

luk_dig, a czy ja narzekam? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Romantyzm zawsze był przeżytkiem :P Kobiety zawsze wolały drani i prostaków od romantyków :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, a nie ma nic nic po srodku? To tak jak bicie albo (wy)chowanie bezstresowe. A po srodku jest przeciez madre rodzicielstwo. ;) Nie zalezy mi na romantyku a na madrym, cieplym facecie z poczuciem humoru. I na szczescie takiego mam :105:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.