Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, oj brat to od razu taki pesymistyczny, a może to jednak nie o bracie było?? :D ale o futrzaka to dalej zła jestem oczywiście :D :D

luk_dig, knaziu, czy Ty coś tam pijesz bez nas?? :D

Zlatanek miszcz :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, a mniam, szkoda, że ja takich rzeczy nie gotuje :D raz zrobilam tortille i okazala sie przepyszna z orzechami xD hmm ide jutro z kolezanką na piwo, w koncu sie wyluzuje :105:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, oj brat to nic nie rozumie, ale teraz mogę bratu powiedzieć, bo szynszyl sobie poszedł na chwilę: ja go tak specjalnie tuczę, żebyśmy go potem mogli upiec i zjeść :twisted::twisted: także cierpliwości ;)

btw. ja też jem tylko kocią karmę i nie narzekam :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Boje się siostry :D ale ok możemy go zjeść :P siostra też je kocią karmę , ale siostra jest kobietą , a ja potrzebuję jak każdy facet zjeść czasem schabowego :D dostanie mi się za ten showinizm :roll::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zmykam :papa:

-- 15 lis 2012, 21:56 --

Tomcio Nerwica, to brat dostanie schabową kocią karmę :P dostanie sie bratu, ale następnym razem bo nie mam czasu nic teraz wymyslić :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, co zrobić, żeby pozbyć się oporów przed działaniem. Bardzo się muszę zmuszać żeby coś zrobić. To nie jest tak że nie widzę potrzeby, po prostu mam opór psychiczny. Nie wiem co to może być.

-- 16 lis 2012, 11:45 --

Tak, względnie sporo.

Tylko że kiedyś nie brałem, na początku depresji, też byłem zmęczony.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.