Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

hej wszystkim :D

dzien koszmarny...ale cóż...

mam takie pytanie... może ktoś z Was zna jakies strony gdzie mozna podszkolic się z księgowosci... zakladamy dzialalnosc i chcialabym samodzielnie prowadzic "papiery" a tak dawno juz z tym nie miałam do czynienia i chciałabym sobie przypomniec i podszkolić się. Byłabym wdzieczna :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, taki mam zamiar, jednak probowalam znalezc cos w necie. Ale mam problem bo moj net niestety w miejscu zamieszkania dziala tak, że mam ochote wyrzucic go przez okno... Kiedys znałam przepisy, formy rozliczen... ale niestety czas robi swoje... długo nie mialam z tym stycznosci i wiele zapomnialam...ech

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja spalam 4 godziny :-| jeszcze mam jutro kolosa z łaciny a zamiast sie uczyć to tylko chodzę i powtarzam, ze muszę się uczyć :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xd to ucz się :P. Ja się tak zastanawiam nad sobą. Nie potrafie sam zdecydować o sobie. Mama taka nadopiekuńcza, że nie potrafie jej powiedzieć spadaj xd. Już jej mówiłem miała wyjeżdzać w poniedziałek później, że w piątek. Dziś sie dowiedziałem że jutro nie wyjeżdza xdd Chyba to ja będę musiał uciec :P

-- 15 lis 2012, 19:41 --

Snejana, ja to niepamiętam kiedy się uczyłem ;p.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niewiemocokaman, wiem co to znaczy znosić kogoś nadopiekunczego :roll: gdybym tylko mogła wynająć wlasne mieszkanie :105:

hasacz, niestety nie medycyne ani prawo :D tylko filologie hiszpańską ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hasacz, moja już nie ulubiona językola ;) jak przetrwam to może i się będe bujac ale na razie najwyżej będe się bujać na kasie w biedronce :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niewiemocokaman, to będę pracować w latynoskiej biedoronce :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.