Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, :( chociaz ok, dla chcącego nie ma nic trudnego, po kim ma być ten mózg? ;):papa:

Tomcio Nerwica, ok, ok wygram to zaszaleje i.... postawie bratu porządny obiad restauracji zamiast tej kociej karmy :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, Bonus taki proponował w stanach wiec może do polski tez takie dotarły;)

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, futrzak II ? :D dobra, jak brat będzie grzeczny to pomyslimy :D

-- 06 lis 2012, 21:34 --

Svafa, oo Kanary tak :105:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, Dla mnie nic specjalnego :? już w Łochowie jest ładniej :D

Snejana, Myślałem nad ferrari ... albo nie , może być Bmw bo nie chce za bardzo siostry naciągać :mrgreen:

Lady Em., Cześć :D udało się zaliczyć wszystko w szkole ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, hahaha, przypomniala mi sie jakas nasza stara rozmowa stad jak chceliscie mnie przetargować szjekom za złoto i kupić lexusa czy coś takiego :lol::lol:

dobra brat, to kupie Ci dom w Łochowie, a my ze Svafą spadamy na kanary :lol:

Lady Em., oo ucz się matematyki bo matematyka jest potrzebna do .... yyy.. policzenia ceny w sklepie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., To gratulacje :D a maturę też zdasz , będziemy trzymać kciuki :D

Snejana, Szejkowie naprawdę dawali dobre pieniądze za siostrę :D

Dom w Łochowie ? mam już tam jeden , ale jakiś wieżowiec w Warszawie już lepiej brzmi :mrgreen:

Svafa, Tak tam pięknie , że aż do Warszawy uciekłem :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.