Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Candy14, no właśnie.Dla mnie to tez jest szaleństwo i nie chcę brac w tym udziału.Szanuję tych,co obchodzą dzisiejsze święto,ale sama jakoś podchodzę do tego z dystansem.Dla mnie każdy dzień jest dobry,żeby pamiętać o zmarłych...

To samo myślę.

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, jak zwykle przegiąłem w drugą stronę, wstałem o 11. Ale nic straconego. Liczy się wydajność, a nie długość pracy.

Teraz lekko zamulony jestem i mało do czego się nadaję. Chyba poszukam trochę inspiracji, co robić dalej, w internecie. Szkoda, że fobie mimo że osłabły, nadal są silne, to trochę utrudnia sprawę. Choć w ogólnym rozrachunku mogą też pomagać. Inaczej nie miałbym filtra i chłonął wszystkie bzdury które piszą inni.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, czy ten dzień będzie miły? Nawet gdyby, to wiele poza ulotnymi wspomnieniami z niego nie pozostanie. Już miałem niejeden miły dzień w życiu. Często dopada mnie nostalgia kiedy o nich myślę. Dają nadzieję, że będzie lepiej.

Wykończony, pisał kiedyś o frustracji związanej z tym, że myślał że wiedzy mu nikt nie odbierze i wartą w nią inwestować. No i się przejechał na tym. Więc w co inwestować? :tel:

Muszę kiedyś zrobić kompilację najlepszych tekstów Petroniusza z Quo Vadis. W gimnazjum był moim ulubieńcem a i do dzisiaj go lubię. Ciekawe co powiedziałby na moje podejście do życia.

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, raczej w to w to inwestuję, ale wystarczy jakaś choroba układu nerwowego i mogę cofnąć się do poziomu przedszkolaka. Nic nie jest pewne. W takim rozstawieniu pionków, śmierć choć niezgłębiona, wydaje się szansą, na życie bez tej niepewności. Ale co nas tam czeka, tego raczej nikt nie wie. A jak twierdzi że wie, to dla mnie z tego i tak marny pożytek. No, rozmowa o umieraniu akurat na dzień Wszystkich Świętych [*].

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh, myśli myślami. Staram się patrzeć z różnych punktów widzenia. Wymieniłem ten bardziej dołujący. A pozytywny jest taki, że mam nadzieję, że wszystko ma jakiś sens i jakoś się poukłada w swoim czasie. Nie kłócę się ze swoim samopoczuciem. Kiedyś tylko o tym myślałem co zrobić żeby było lepiej. Teraz widzę że łatwych rozwiązań nie ma.

Głupio pytać co robicie, bo jakby sam dzień wyznacza pewien harmonogram. Dla mnie dzisiaj pierwszy dzień w którym będę się uczył. Dałem sobie miesiąc odpoczynku i teraz miesiąc nauki. Jeśli nie będzie szło to znowu zrobię przerwę, a jeśli budut okiej to pójdę na dwa fronty.

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk 2000 to fakt tyle wiedzy i talentu a tu wstrząs mózgu i depresja :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odwiedziłam groby..

Przygotowałam obiad dla dzieci..

Spotkanie nie do końca przyjemne...cóż, życie :!:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.