Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kafka, slow motion, dominika92, Abbey, jest nas sporo, jak widać, więc wspierając się wzajemnie damy radę :D Musimy w to uwierzyć.... :!:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, ja nic dzisiaj ambitnego poza obiadem nie zrobiłam, a czuję sie jak bym wrócila z jakiejś baaardzo cięzkiej pracy do tego głowa mnie boli i jestem wkurzona na wszystko... mojemu już się dostało za nic. Może przez to,że jestem bezrobotna.

-- 22 sie 2012, 20:20 --

Svafa, ja nic dzisiaj ambitnego poza obiadem nie zrobiłam, a czuję sie jak bym wrócila z jakiejś baaardzo cięzkiej pracy do tego głowa mnie boli i jestem wkurzona na wszystko... mojemu już się dostało za nic. Może przez to,że jestem bezrobotna. Ty przynajmniej w pracy byłaś więc jesteś usprawiedliwiona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, tak, u mnie nadal jest.

Svafa, właśnie taka bezczynność i czekanie jest najgosze, ale wysłałam dziś przez internet kolejne 3 CV więc może w końcu ktoś się odezwie :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, dzięki :) Nie przejmuj się mnie też boli.

Aranjani, ja też w zasadzie leże przy otwartym oknie i jak zaraz deszcz nie spadnie i troche nie pogrzmi to nie zasne pół nocy z tego gorąca bo nie dam rady. Wielkie burze zapowiadali, a tu dupa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.