Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Zjawił się w końcu mój wierny prefekt pretorianów :D Jak stoisz z wypełnianiem powierzonych Ci rozkazów ? Beczki z benzyną już rozstawione w strategicznych punktach stolicy ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Svafa, virgo21, Nie za dużo tych słodyczy ? jak tak dalej pójdzie , to waga tak skoczy do góry , że zanim się obrócicie dookoła , to miną cztery pory roku :lol:

Relatywista, Wszystko idzie zgodnie z planem :D choć po obejrzeniu obrad z sejmu poniosły mnie emocje i o mało nie odpaliłem przed czasem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Taaa ;) I szukać gitary, by móc grając na niej, spiewać "płonie ognisko" :D

-- 20 sie 2012, 20:31 --

Tomcio Nerwica, Ok, dobrze się spisałeś :D Czekaj na dalsze rozkazy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, za dużo? i tak już płace za dwa miejsca w autobusie :( najwyzej jeszcze za trzecie dopłace, a co tam xD

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, Tak więc znajdzie się dla Ciebie miejsce przy mojej twórczości ;) Gdy będę recytował swoje niezwykłe poematy, Ty będziesz zajmowała się w tym czasie podkładem muzycznym :D Chyba nie odmówisz cesarzowi ? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, eeh lubie to uczucie władzy, gdy ktoś mnie prosi o zmianę avataru a ja odmawiam ^^ :twisted::twisted::twisted: O/e/u/yzil zostanie juzna zawsze!

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, Nie bój nic ;) Nasz tomik będzie bardzo obszerny :D Zmieścisz nawet i ze cztery ;)

Snejana, Jeszcze nie :P We wspólczesnej interpretacji Nerona tego nie przewidziano ;) Czy tylko rudzi mają prawo popadać w obłęd ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, eeh lubie to uczucie władzy, gdy ktoś mnie prosi o zmianę avataru a ja odmawiam ^^ :twisted::twisted::twisted: O/e/u/yzil zostanie juzna zawsze!

Mówisz, że taka jesteś władcza ? ;) Nadawałabyś się mentalnie na chińską Cesarzową :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no skoro tak ładnie prosisz...nie :twisted:

Relatywista, ale byłby dobrobyt gdybym rządziła, pizza dla wszystkich!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Bardzo chwytliwe hasełko :D Może trochę zbyt populistyczne, ale wpada w ucho ;) Proponuję spróbować swoich sił w polityce :D

-- 20 sie 2012, 21:00 --

Villain, Co jeszcze potrafisz zagrać ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Relatywista, a szukają gdzieś cesarzy? :D

-- 20 sie 2012, 20:03 --

Tomcio Nerwica, ale tamten był czarnobiały i melancholijny a ten jest taki.... żywy xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.