Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no brat miło Cię widzieć (mam dzisiaj dobry humor) co tam? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Miło mnie widzieć :shock: czy to na pewno pisze moja siostra ? :lol: jeśli tak , to u mnie w porządku , niedługo idę na prawko by zdać i tym samym nie dawać więcej powodów siostrze do wyśmiewania się ze mnie :D a u siostry ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oooo no to w koncu! Tylko nie zabij żadnej latarni tym razem! (skoro tak, to muszę ponabijać się póki mam czas xD) a kiedy dokładnie? Będę wtedy trzymać kciuki albo zapale Ci znicza na cmentarzu :mrgreen: u siostry klawo, jutro wstaje wcześnie rano, jedzie do lekarza z mamą, potem na terapie i na zakupy, bo znowu odczuwam radość z takich pierdól :mrgreen::mrgreen::mrgreen: wieczorem na basen, dzień pełen wrazeń :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

-- 12 sie 2012, 20:33 --

Btw, bracie Ty też mógłbyś zmienić awatar :(

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Dokładnie nie wiem bo muszę się zapisać , ale zrobię to niebawem ;) no i dobrze , że siostra taka szczęśliwa , tylko na ten basen to chyba do Krakowa ? bo w Myślenicach to co najwyżej jezioro jest :mrgreen: chociaż te Myślenice to wcale nie jest taka wiocha jak myślałem , bardziej miasteczko , ale Łochów piękniejszy :mrgreen:

Awatar ładny mam , tylko siostra ma tą siksę co to jej chłop kozy z nosa o dzieci wyciera :roll::mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.