Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, patrz brat nawet my się czasem rozumiemy 8)

wykończony, jakbym uslyszala "Anioł na ciebie patrzy" to bym spieprzala gdzie pieprz rosnie :roll:

-- 01 lip 2012, 17:20 --

Tomcio Nerwica, a skoro już sie boimy http://www.dziennikpolski24.pl/pl/warto-wiedziec/kurier-galicyjski/1141519-nie-jestesmy-sami.html,0:pag:6,0:pag:1#nav0

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, chcialam Ci pokazac ten fragment o babce co wyglądala jakby ją pociag przejchal i tych dziechach :D

-- 01 lip 2012, 17:41 --

ale mnie teraz też przeszło nawet bylam na dole :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Niech mnie siostra już nie straszy :P

-- 01 lip 2012, 18:52 --

ale mnie teraz też przeszło nawet bylam na dole :D

Na dole ? chodzi o piekło tak ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to chodź brat z tym śpioworem i siadaj tam w kącie :D

no jasne że w piekle, gorącej tam niż u nas :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, miałam napad paniki, że na dole w moim domu jest morderca albo coś gorszego, ale przeszło

-- 01 lip 2012, 18:09 --

Tomcio Nerwica, pasuje, nawet mam pare numerów "Top geara" ale jak nam się znudzą to poczytamy "Elle" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Top gear :great: ale " Elle " nie chce :-| te damskie pisemka może odpuścimy ? :P za to możemy poczytać przegląd sportowy i sprawdzić zarobki sportowców dolar.gif to jest ciekawe :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ok zarobki sportowców jeszcze zniose :D właśnie zamówiłam pizze to się pospiesz :P

-- 01 lip 2012, 18:20 --

a jak nie chcesz to ja sobie poczytam "Elle" a Ty sobie wezmiesz ktorys mój kryminył (horroru nie proponiuje :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, A masz jakieś magazyny z modelkami ? to jeszcze znośne ( nawet bardzo znośne) i mogę pooglądać :P

-- 01 lip 2012, 19:26 --

Stark, Całymi dniami oglądam Hbo i Polsat Sport , to chyba zresztą jedyne kanały które oglądam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, myśle, ze w Elle się jakieś znajdą :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, wwee,król lew to świetna bajka, soundtrack niszczący system :<...

Snejana, weź idź..poczytaj coś porządnego,fakt na przykład, to jest gazeta : D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Stark, Hakuna matata :D

-- 01 lip 2012, 18:38 --

Mam króla lwa ale jak to obejrzymy to będe beczec :why:

Stark, czytam własnie Oliwera Twista :105: fakt to zbyt powazna literatura jak dla mnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Ja też będę beczeć, zwłaszcza jak mufasa umiera :<

Oj tam twista będziesz czytać... "manifest komunizmu" Karola Marksa... to będzie książka : D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bajki są fajne :D Zwłaszcza Happy tree friends :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, no bo to jest durne, a ja lubiłam Misia Push-upka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio a ja za to od małego oglądałem kanały przyrodnicze, i dużo wiem za to jestem dziwakiem chyba

już lepsze te twoje oglądanie bajek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.