Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no chyba ten Angel, co się Lucyfer zwał i został do piekieł stracony :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry :angel: co słychać ?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, właśnie zastanawiam się co robić...miało dzis padać cały dzień a tu słoneczko....,,,to się nie utop :P

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja jade nad rzeke popołudniu :D wiec kolejne ryzyko, że się utopie :D

Tomcio Nerwica, no ten wosk uderza do głowy, wiem, robimy dziś bracie grilla na cmenatarzu? :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, party hard na cmentarzu :D a potem będziemy grać w chowanego :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, jasne że możesz, tylko uważaj, żeby nie wpaść do jakiegoś grobu, paru naszych znajomych juz tak stracilo zycie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, to przez tą grę miałem problemy z kręgosłupem , myślałem , że ten grób jest troche mniejszy dopiero jak skoczyłem przekonałem się , że żle oceniłem wysokość :lol::P

wykończony, Zapraszamy do zabawy :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, że też Cie wtedy z niego wyciągłam, trzeba było Cie zostawić :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ja jadę popływać na kajakach na Kaszuby a Ty jedziesz nad rzekę?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, nie rozmyślilam się, humor mi się zepsuł, rodzinka pojechała sama, jakoś nie ma ochoty siedziec na skwarze wsrod masy ludzi i kapac sie w rzece :?

udanych kajaków :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, teee niezniszczalny, pamiętasz jak sie zastanawiales czy rzeczywiscie da sie przezyc skok do wody z duzej wysokosci tak jak to Sherlock zrobił? To może spróbujesz? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Mówi się trudno :-|wolna chata do końca życia jupi.gif

-- 01 lip 2012, 15:28 --

Choć w sumie nie będzie komu dogadywać ... dobra skoczę sam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie czekaj!! nie skacz!! jak jednak Ci się coś stanie to kto bedzie na mnie zarabiał? bo ja nie bede pracowac, boje sie wychodzic z kuchni :cry:

-- 01 lip 2012, 14:31 --

i samej na cmentarzu też jakoś tak dziko :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Siostra się o mnie martwi ? :P tylko , że znów chodzi o kasę :P a na cmentarzu ile razy trzeba było pić samemu , choć czasem się trafiło na jakiegoś nekrofila i dotrzymał towarzystwa na kilka minut zanim poszedł na polowanie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio bardzo trudno jest skoczyć z takiej wys, aby zginąć uderzając o taflę wody, a tak wszystko zależy od głębokości. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie no dobra mogłabym napisać, że lubie z bratem spędzać czas i się o niego martwie, ale obiecałam sobie, ze dziś nie będę kłamać

nie lubie towarzystwa nekrofili, oni naszego chyba też nie... oni proferują bardziejs sztywne towarzystwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.