Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Villain, koncert!Świetnie :105: Masz piękny głos ;) Wciąż pamiętam,jak odsłuchiwałam to,co kiedyś wrzuciłaś na forum :105:

a ja nie słyszałam :(

-- 01 lip 2012, 09:46 --

Tomcio Nerwica, siema braciszku! :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, ja to morze nie ale może jezioro albo jakiś zalew, może. :D

Ostatnio nienajlepiej z moim głosem więc średnio cieszę się na tę spektakularną prezentacje 'rychło w czas'. Mojemu gardziołkowi należą się wakacje i jakiś laryngolog. Jest w opłakanym stanie co daje swój efekt w cudnym śpiwogroniu mym.

-- 01 lip 2012, 09:50 --

Snejana, ojejej ;P

-- 01 lip 2012, 09:50 --

Tomcio Nerwica, czejść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, czytam o sekcjach zwłok moich przyjaciół z Uralu :lol: co tam u brata?

piszę mając forum włączone na duzym telewizorze, bo mi tata dał taki fajny kabel do lapka, ale wszystko jest duże 8)

-- 01 lip 2012, 10:03 --

LATEK50, diabełki witają :twisted::twisted::twisted::D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Przecież tu już wszystko wiadomo , jakby to powiedział Bonus " zabił ich pech " :lol: a u mnie żle się zaczął dzień , noga mnie boli , jestem głodny jak zwykle i nie wyspany :P

-- 01 lip 2012, 11:08 --

LATEK50, Siema :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, na klawiaturze, ale pilota tez mam, jak będziecie z głosno gadać to Was scisze 8)

Tomcio Nerwica, nie, to ja ich zabiłam 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica nie pisał ktoś wcześniej o promieniowaniu (w sprawie tych z Uralu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, pisał, ale i tak pare faktów się nie zgadza jak dla mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, bo mi się skojarzyło, to proponuję, żeby w grze "STALKER" dorobili anomalię o nazwie pech. Haha :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, < dziękuje , chciał podarować wieniec ale okazało się, że został na cmentarzu > siostra by tego nie zrobiła , chyba , że akurat piła gdzieś na cmentarzu w Uralu :P

LATEK50, A co ja mam powiedzieć , do fontanny zawsze pełno hołoty o każdej porze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak na serio na jakiej stronie mogę o tych ruskach poczytać, bo to ciekawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, Nigdy nie miałem okazji się wykąpać w błocie , więc muszę się wybrać na Woodstock tam za darmo można odbyć taką kąpiel :P też jesteś z miasta ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, http://pl.wikipedia.org/wiki/Tragedia_na_Prze%C5%82%C4%99czy_Diat%C5%82owa

http://infra.org.pl/historia-/zagadki-dziejow/912-ucieczka-z-gory-umarych

http://www.ermaktravel.com/Europe/Russia/Cholat-%20Syachil/Kholat%20Syakhl.htm - werjsa angielska moim zdaniem najbardzie wiarygodna (+plus zdjecia umarlych) ja i kolezanka wlasnie robimy translacje (fajny sposob by nie zapomniec angielskiego przez wakacje :D)

Tomcio Nerwica, hmmm jezeli tak to możliwe, ze brat też gdzieś tam był, może wystraszyły ich lecące bokserki? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, To możliwe , tym razem tak wysoko je rzuciłem , że zawisły na słońcu :P

-- 01 lip 2012, 11:51 --

LATEK50, Nawet jakby się pojawiło błoto w mieście , to dziwnie by to wyglądało jakbym w centrum miasta w kąpielówkach kopał się w błocie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

Jak "nowoczesny" Anioł w tym leśnym odstępie.

Ach gdyby panowie wiedzieli , że to tylko twarz anioła a dusza diabła :P:lol: u mnie na odwrót :angel:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat i anielska dusza? no nie wiem nie wiem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.