Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

nic dziwnego, że uciekła jak ciągle się darłeś i leciałeś do niej z byle bzdurą... nie to co ojciec...ale zabiła go latarnia

Matka mogła przeboleć , że syn większość dnia spędza na cmentarzu , myślała , że córka jest grzeczniejsza ... a gdy okazało się , że jest jeszcze bardziej zdemoralizowana niż brat nie wytrzymała tego :P a ojca szkoda o mały włos a powtórzyłbym jego błąd :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo tylu ludzi przyszło , rozmowę o cmentarzach trzeba przełożyć na póżniej :mhm:

dobrze, to udajemy teraz, że jesteśmy normlani, usmiechaj sie i zachowuj jak śmiertelnik

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, w końcu córa Draculi 8) i nie zdemoralizowana, tylko ma inny life-style 8):lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Core, witaj :D

luk_dig, a Dybuk to nie meski duch? :D

a nie duchy przecież nie mają płci, z czymś pomyliłam, fail :D

-- 29 cze 2012, 20:10 --

Tomcio Nerwica, no się dziwisz, jak Cię musiała z latarni ścigać i z żyrandoli to się wygimnastykowała kobita :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, lepiej Lewiatan niż Biedronka xD haha, ale sypnęłam sucharem

-- 29 cze 2012, 20:13 --

a nie duchy przecież nie mają płci, z czymś pomyliłam, fail :D

Facepalm :hide::P

nie, bo palmface xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, jeśli chodzi o rozmowy z dziennych wron to nic nie straciłaś :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Raczej nie mnie tylko bokserki :lol: i musiała się przy garach nagimnastykować bo córka pomóc nie chciała :?:P

bo córka latała za Tobą i zbierałam tuńczyka, który Ci spadl z kanapek na dywan :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, o artykul o moich krewnych :D

-- 29 cze 2012, 20:24 --

Kumtael-upadły anioł, demon chorób.

szkoda, że już skonczylam szkole, bo teraz wiem jakiego trzeba demona przywolac by zachorowac i nie isc do szkoly :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo córka latała za Tobą i zbierałam tuńczyka, który Ci spadl z kanapek na dywan :lol:

tak to też była przyczyną , trzeba jeszcze dodać , że nie mogła się z nami dogadać , ze mną dlatego , że ciągle wracałem do kuchni po tuńczyka i byłem skupiony na tym by donieść kanapkę do pokoju a córka zawsze gdy wysiadała z samochodu musiała sobie uszkodzić wargę , przez co nie była w stanie mówić :lol::P

-- 29 cze 2012, 21:27 --

Trafiłem na taki tekst

Mam najeb... we łbie, jestem jak Wes Craven

To powielenie wszystkich Twoich traumatycznych cierpień

Wyższa szkoła w herbie, płynie głęboka czerwień

Przeprowadzam amputacje zardzewiałym sierpem

Jej jak to do mnie pasuje :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak to też była przyczyną , trzeba jeszcze dodać , że nie mogła się z nami dogadać , ze mną dlatego , że ciągle wracałem do kuchni po tuńczyka i byłem skupiony na tym by donieść kanapkę do pokoju a córka zawsze gdy wysiadała z samochodu musiała sobie uszkodzić wargę , przez co nie była w stanie mówić :lol::P

brat, zdejmij te bokserki z żyrandolu proszę bo już ciemno się robi i chciałam zaświecić światło :lol: czy znowu śpisz albo boli Cie głowa? xD

-- 29 cze 2012, 20:34 --

[Trafiłem na taki tekst

Mam najeb... we łbie, jestem jak Wes Craven

To powielenie wszystkich Twoich traumatycznych cierpień

Wyższa szkoła w herbie, płynie głęboka czerwień

Przeprowadzam amputacje zardzewiałym sierpem

Jej jak to do mnie pasuje :shock:

sounds like jakiś polski rap lub reggae :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brat, zdejmij te bokserki z żyrandolu proszę bo już ciemno się robi i chciałam zaświecić światło :lol: czy znowu śpisz albo boli Cie głowa? xD

Przecież siostra nie ma wstępu do mojego pokoju ... w sumie zaraz będzie mieć bo idę z cerberem na spacer , więc bokserki zdejmę i przygotuję siostrze do prania :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[videoyoutube=YTEshwPppFM][/videoyoutube]

to ja obecnie, [ps. scary shit :zonk: ]

-- 29 cze 2012, 20:54 --

"Jeżeli Snejana jest agresywna to wiedz, ze coś się dzieje" :mrgreen:

-- 29 cze 2012, 20:55 --

Tomcio Nerwica, niech Cie te demony napromieniowena z tej ruskiej góry pogonią!!!że aż będziesz ucieć w jednym bucie i stracusz język!!!!

-- 29 cze 2012, 20:56 --

Ok przeszło mi, możesz dac te ciastka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Siostra potupie ze mną , pomaga tuptup.gif

-- 29 cze 2012, 22:03 --

Tomcio Nerwica, niech Cie te demony napromieniowena z tej ruskiej góry pogonią!!!że aż będziesz ucieć w jednym bucie i stracusz język!!!!

Tak mi siostrę żle życzy :-| a ja dla siostry bym tuńczyka sam po sobie pozbierał :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.