Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Snejana, no ja wam mówię

jeden zwala na drugiego,kłócicie się.

Jak stare małżeństwo : D.

Ty a może jak Ferdek i Halinka Kiepscy? :D Tomcio Ty jepołopie, znalazlbyś se robote!!! :D

-- 25 cze 2012, 22:00 --

Tomcio Nerwica, no to jesteśmy oficjalnie rodzeństwem poparanców 8) Teraz mnie nie możesz sprzedać Arabom, bo powiem mamie :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, zapytoj czy w pośrednioku był.

na pewno nie był bo to jełop

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, ja też chcę Szepty obejrzeć :yeah:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Nie zdążysz powiedzieć mamie , zrobię to po cichu i zarobię na papierosy :P

MAMOOOOOOOOOOOOO!!!! On znowu mi dogaduje!!!! :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Bella.

Leżę w łóżku po pierwszej kawie i activii.

Głowa boli, zero motywacji.

Idę po kolejną kawę.

A jak u Ciebie?

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to czujemy się podobnie :)

nie mam nic przeciwbólowego, a kasa mi się skończyła i nie mam za co kupić. czekam z utęsknieniem na zasiłek chorobowy.

także pozostaje kolejna kawa.

myślę, że to ta pogoda. a u mnie jeszcze pms.. :?

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka wszystkim

ja zostaje u rodiców do jutra, mam wolne jutro jeszcze ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.