Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

To ile wynosi: 1368742984 x 340982348230 ? 8)

-- 04 cze 2012, 21:25 --

LATEK50, kolorowych snów :*

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, olaboga, podziwiam... ale znasz cowboy bebop i L (tytułu nie pamiętam).masz może konto na filmwebie?

-- 04 cze 2012, 20:26 --

LATEK50, dobrej nocy :papa:

-- 04 cze 2012, 20:30 --

Pamiętam, że w jednym z opowiadań Sherlock miał problem z rozwiązaniem zagadki i brat musiał mu pomóc. Może ktoś wie jakie to opowiadanie.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, papa

a ja odgrzewam moim domownikom zukę

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, :papa: słodkich snów

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, właśnie o to mi chodziło, death note. pomysł ciekawy, tylko z tego co pamiętam miejscami fabuła była nielogiczna. A bebopa jest świetny.

Tomcio Nerwica, Snejana, dzięki :smile: no, typ był nieprzeciętny, podobny do mnie :pirate:;)

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, :papa:

luk_dig, Ty Mycroft, Tomcio-Sherlock, to ja będę jednak tym Watsonem, co? :D

o, lubicie Death note? W mojej ex-szkole dużo osób za tym szalało :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Jestem ogólnie fanem anime,zdjęło mi wiele godzin z życia :<.

Hmm,niby czuje sie dobrze, ale coś mi wyraźnie nie gra...jakby pustka,nie wiem,dupiaście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, mnie tak samo, lepiej niż wczoraj, ale tak "pusto"

co w tym złego, że anime Ci pochłonęło? to się nazywa hobby :smile:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marsal2, ja jadłam przed chwilą pogniecione truskawki z cukem i śmietaną :yeah:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też jadłam przed chwilą truskawki z cukrem :D tylko śmietany zabrakło :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, Mimo wszystko to całkiem niezły tytuł, istnieje wieele,wiele więcej gniotów : D.

Snejana, Niby nic,ale często służyło jako ucieczka i oderwanie się od rzeczywistości,zresztą nadal służy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ;) też dobrze, ale jestem pełna zaraz pęknę

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.