Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Mam w klasie dziewczynę (rok starsza), która pochodzi z ciekawej rodziny: Każde z rodzeństwa kończyło jakoś gimnazjum i basta. Żadnej więcej szkoły.

Z czego żyją? Z zasiłków. Dlaczego mam utrzymywać kogoś, kto nawet nie garnie się do roboty? Niech nawet posprząta miasto, pobocza, chodniki. No miotłę chyba umieją trzymać. :roll:

Nie jest tajemnicą, że ona też ma podobne plany do swoich braci.

-- 26 kwi 2012, 13:18 --

Mirabeleee, moja ostatnia wiadomość właśnie tyczy się tego, czego się martwię.

Mam głęboko w dupie to, czy mają lewe rączki, nie chce im się uczyć czy co innego, nie chcę ich utrzymywać. Z jakiej paki? Pierw znęcają się psychicznie, a potem płacimy na ich melanż. No zaje zaje... :roll:

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., no cholera mnie bierze, jak widzę, że taka lalunia łazi w markowych butach, a na twarzy ma potężną kaskę... :lol: Za jej pieniądze wydane na kosmetyki, mogłabym się wyżywić :roll:

Mirabeleee, więcej warta, ta... I tak bez znajomości mało co się załatwi. I skończę bez środków do życia, a oni będą się bawić z socjalnego :roll:

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, daj spokój. Trzeba mieć dobry pomysł na życie. Nie sztuka się uczyć i umieć. Sztuka się nauczyć i wykorzystać wiedzę w życiu. A Ty jesteś osobą kreatywną w odbiorze a tacy zawsze jakoś dają radę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie dziś lato ciepluchno , że szok :twisted:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, buziaczki

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petra, girl anachronism, hellloo :smile:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, czytałam Twój wpis na blogu, ja też często myślę po co mój chłop jest z kims takim jak ja, po co mu to, tyle ma problemów przeze mnie, ale to dlatego, że nas kochaja co? :smile:

chyba nie ma innej mozliwości :oops:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie na deszcz chyba sie zbiera :P , kurcze

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.